PSG-sjefen bekrefter: Di Maria-overgang er nær

- Han har alle muligheter til å bli PSG-spiller.

PÅ VEI BORT: Angel Di Maria kan ha spilt sin siste kamp for Manchester United. Foto: Scanpix
PÅ VEI BORT: Angel Di Maria kan ha spilt sin siste kamp for Manchester United. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Argentineren Angel Di Maria ser ut til å gå fra Manchester United til franske Paris St. Germain. Overgangen kan være svært nær.

Det er i alle fall helt klart at han ikke er med på Manchester-lagets tur til USA. Han fikk riktignok lov til å ta noen dager fri etter Copa America, men det var meningen at han skulle slutte seg til laget senere.

- Di Maria er ikke her. Det ser ikke ut som om han er kommet seg på et fly til San Francisco, som meningen var. Men dette vet jeg lite om, så jeg kan ikke si noe, sa United-manager Louis van Gaal da han ble spurt om argentineren etter 3-1 seieren over Barcelona.

I og med at Di Maria ikke er kommet til USA for å spille siste del av USA-turneen, er det reist tvil om framtiden hans i Manchester, og nå tyder mye på at en overgang til Zlatan Ibrahimovic' Paris St. Germain kan være nært forestående.

Forhandlinger i gang Det franske laget tapte på straffer mot Chelsea i en kamp i Charlotte lørdag, og etter kampen innrømmet manager Laurent Blanc at det er forhandlinger i gang mellom Manchester United og den franske toppklubben.

- Jo da, forhandlingene er kommet godt i gang, men dette er en sak som tar tid, og som har dratt ut litt for lenge allerede, sa Blanc.

- Jeg må understreke at Di Maria har alle muligheter til å bli PSG-spiller. Ryktene sier også at han kommer til å bli det, men i øyeblikket er ingenting avklart om en eventuell overgang, sa PSG-sjefen

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

Han la til at en overgang for argentineren kan gå i orden ganske raskt. Det skal ikke være mye mer å forhandle om, og alt tyder på at argentineren kommer til å få kun en eneste sesong på Old Trafford, i alle fall i denne omgang.

Vanskelig sesong Angel Di Maria kom til Manchester United i fjor for 59,7 millioner pund (750 millioner kroner) fra Real Madrid. Han har imidlertid slitt med å etablere seg på Old Trafford og har hatt en vanskelig første sesong.

Den franske sportsavisen L'Equipe skriver nå at dersom en overgang for argentineren til fransk fotball virkelig blir en realitet, blir det sagt at PSG er villig til å betale 45 millioner pund (rundt 550 millioner kroner) for spilleren.

- Det er fortsatt noen detaljer som må løses mellom klubben og spilleren, men det er store sjanser for at Di Maria i nær framtid kommer til å slutte seg til sine framtidige lagkamerater i PSG, skriver den franske sportsavisen. (©NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer