MØTER CHELSEA: Zlatan Ibrahimovic og Paris Saint-Germain møter Chelsea i kvartfinalen i Champions League. Foto: AFP  / FRANCK FIFE / NTB Scanpix
MØTER CHELSEA: Zlatan Ibrahimovic og Paris Saint-Germain møter Chelsea i kvartfinalen i Champions League. Foto: AFP / FRANCK FIFE / NTB ScanpixVis mer

PSG-sjefen forventer at Mourinho snart slenger med leppa

Men Blanc vil ikke være med.

PSG-trener Laurent Blanc er sikker på at José Mourinho snart vil starte det mentale spillet før neste ukes kvartfinale i mesterligaen, men han vil ikke bli dratt inn i en krangel med Chelsea-manageren.

Mourinho er beryktet for å hisse på seg andre lags managere. Spesielt Arsenals Arsène Wenger og nåværende Napoli-sjef Rafael Benítez har latt seg lokke inn i krangler med ham flere ganger.

Førstkommende onsdag møter Blancs Paris St. Germain Mourinhos Chelsea i mesterligaens kvartfinale. Franskmannen forventer at Mourinho kommer til å lire av seg noen gloser før kampen.

- Jeg vil ikke drive med det spillet. Det er noe jeg velger. Mourinho kommer til å slenge med leppa, det er slik han opererer, sier Blanc.

PSG-keeper Salvatore Sirigu advarer også mot å bite på Mourinhos kommentarer.

- Han sa at PSG er favoritter. Når han sier noe er det alltid en tanke bak det. Jeg tenker ikke som ham. Vi har akkurat like store sjanser som Chelsea, sier keeperen.

Zlatan-møte På forhånd er det møtet mellom Mourinho og PSGs store stjerne Zlatan Ibrahimovic som er det store samtaleemnet.

Svensken spilte én sesong under Mourinho i Inter, men forlot klubben til fordel for Barcelona i 2009.

Da Inter og Barca møttes i mesterligaen sesongen etter, og Zlatan skulle byttes inn, snek Mourinho seg innpå ham og Barca-trener Pep Guardiola og leverte en kommentar som tydelig overrasket spissen.

Han spilte en meget svak kamp, og det endte med at Inter gikk til mesterligafinalen og vant turneringen.

I Zlatans selvbiografi, som ble gitt ut høsten 2011, roste han Mourinho og sa at han ville gitt livet sitt for ham.

(NTB)