SMERTER: Edinson Cavani hadde store smerter og måtte ut i kampen mot Bordeaux. Foto: NTB scanpix
SMERTER: Edinson Cavani hadde store smerter og måtte ut i kampen mot Bordeaux. Foto: NTB scanpixVis mer

PSG-sjokk før Solskjær-møte

Edinson Cavani skadet seg mot Bordeaux. To av de største stjernene kan være ute for Paris Saint-Germain i Champions League-møtet mot Manchester United tirsdag.

  • Paris Saint-Germain - Bordeaux 1-0

Alt ser ut til å gå Ole Gunnar Solskjærs vei i Manchester United. Først ble Fulham slått 3-0 lørdag. Så kom det nyheter fra Paris som også er fordelaktig for United.

I kampen mot Bordeaux måtte Edinson Cavani (31) ned for telling for Paris Saint-Germain. Det skal være snakk om en skade i det høyre låret, og rett etterpå måtte han ut.

Dermed risikerer PSG å være uten begge storspillerne Neymar og Cavani når laget møter United i åttedelsfinalen i Champions League tirsdag.

- En kostbar seier, skrev den franske sportsavisa L'Equipe lørdag kveld. Avisa mener det ikke ser lovende ut for spissen fra Uruguay.

Neymar er definitivt ute i begge kampene etter en fotskade. Skjebnen til Cavani er fortsatt uklar. Men det som skjedde på Parc des Princes rett før pause, så ikke bra ut. Først scoret han kampens eneste mål på straffe etter 42 minutter. I minuttene etterpå skar han grimaser og signaliserte bytte.

Etter pause ble han erstattet av Kylian Mbappé. De to er lagets toppscorere i serien. Mbappé har 18 mål, mens Cavani har 17 og Neymar 13.

Nyhetsbyrået AP skriver at PSG-trener Thomas Tuchel er bekymret for Cavani før klinsjen på Old Trafford.

Midtbanespiller Marco Verratti har også slitt med en ankelskade, men spilte 59 minutter mot Bordeaux. Han ble byttet ut med Leandro Paredes og bar preg av å være kamprusten.

PSG topper tabellen i Frankrike og har 59 poeng. På de neste plassene følger Lille og Lyon med henholdsvis 46 og 43 poeng.

Dagbladets kommentator - Morten P. - mener Solskjær bør få managerjobben i United fast dersom laget slår ut PSG.

P. skriver:

- Består han testen mot Paris Saint-Germain, har ikke Ole Gunnar Solskjær flere tester å bestå. Han er best i England siden 18. desember. Klart best. Virker det i Europa også, tror jeg jobben er hans.