Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

PSG slipper UEFA-bot: Frikjent etter Neymar-overgangen

Den franske fotballstorheten Paris Saint-Germain er frikjent for mistanker om brudd på fotballens økonomiske fair play-regler.

SVINDYR: Det er blant annet milliardovergangen til Neymar som har blitt etterforsket. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE
SVINDYR: Det er blant annet milliardovergangen til Neymar som har blitt etterforsket. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE Vis mer

Det opplyser Det europeiske fotballforbundet (UEFA) onsdag.

UEFA har den siste tiden sett nærmere på milliardavtalene som gjorde brasilianske Neymar og den franske spissjuvelen Kylian Mbappé til PSG-spillere. Konklusjonen er gode nyheter for ledelsen i hovedstadsklubben.

Klubber både i Spania og Tyskland har vært kritiske til PSGs pengebruk. Presidenten i den spanske toppserien La Liga uttalte i fjor at «PSG ler av systemet».

- Vi respekterer alle UEFAs og FIFAs regler. Det er ikke vårt problem at andre klubber ikke er fornøyde, sa PSG-president Al-Khelaifi som et tilsvar til kritikken.

UEFA opplyser samtidig onsdag at PSGs økonomi vil bli overvåket nøye også i tiden som kommer. Ved utgangen av juni avslutter klubben regnskapsåret.

Utfallet av det arbeidet kan bli UEFA-mat.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media