Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

PSG straffer Lavezzi og Cavani for å ha droppet treningsleir

Finansielle og sportslige sanksjoner.

STRAFFES: Paris Saint-Germains søramerikanske superduo Ezequiel Lavezzi og Edinson Cavani får både økonomisk og sportslig straff etter å ha droppet en treningsleir i Marokko. Foto: AP Photo/Francois Mori
STRAFFES: Paris Saint-Germains søramerikanske superduo Ezequiel Lavezzi og Edinson Cavani får både økonomisk og sportslig straff etter å ha droppet en treningsleir i Marokko. Foto: AP Photo/Francois Mori Vis mer

Paris Saint-Germains søramerikanske superduo Ezequiel Lavezzi og Edinson Cavani får både økonomisk og sportslig straff etter å ha droppet en treningsleir i Marokko.

De to får ikke trene med resten av troppen før neste lørdag og vil miste lagets to neste kamper.

- Vi samlet Olivier (Letang, PSGs sportssjef), meg selv, Cavani og Lavezzi. Vi fikk forklaringer og etter det gjennomførte klubben finansielle og sportslige sanksjoner, sa PSG-trener Laurent Blanc.

- Når man er i en sportsklubb, et felles prosjekt, og setter personlige prosjekter foran gruppens, setter det gruppen i fare. Når man ødelegger for gruppen og laget, kan jeg bli ufin og utilgivende, fortsatte han.

Franskmannen sier også at klubben støtter sanksjonene.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media