PSG vet fortsatt ikke om de møter Messi i kveld

Ble testet på trening klokka 12 i dag.

TRENER IGJEN: Lionel Messi kom ikke på banen til andre omgang i første møte med PSG på grunn av skade, og sto over i helga. Her er han på trening igjen i går, og i dag har han på nytt trent lett med Barcelona. Returkampen spilles på Camp Nou  i kveld. Foto: Manu Fernandez, AP / NTB scanpix
TRENER IGJEN: Lionel Messi kom ikke på banen til andre omgang i første møte med PSG på grunn av skade, og sto over i helga. Her er han på trening igjen i går, og i dag har han på nytt trent lett med Barcelona. Returkampen spilles på Camp Nou i kveld. Foto: Manu Fernandez, AP / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Barcelona måtte nøye seg med 2-2 borte mot Paris SG i første kamp i Champions League-kvartfinalen.

Nå er ikke to bortemål og uavgjort så ille før en hjemmekamp på Camp Nou, de snudde tross alt 0-2 til 4-2 mot Milan i åttedelsfinalen.

Men det er noen usikkerhetsmomenter i Barcelona-laget før kveldens returkamp. For det første er det spennende hvem som blir Gerard Piques makker i midtforsvaret. Puyol og Mascherano er uaktuelle, og den mulige erstatteren Adriano er usikker.

Men langt mer bekymringsfullt for katalanerne er det at det fortsatt er usikkert om Lionel Messi kommer til å spille fra start, sitte på benken eller på tribunen.

Testet i dag Skjønt avgjørelsen er nok tatt internt i løpet av dagen i dag.

Messi trente med lagkameratene både i går kveld og på dagen i dag. Barcelona gjennomførte en lett treningsøkt klokka 12 i dag, der Messi ble testet sammen med Pedro og Adriano, som også har vært usikre.

Barcelona har foreløpig tatt ut en 20-mannstropp, som må reduseres til 18 mann i den endelige kamptroppen.

Fram til troppen blir offentliggjort cirka en time før avspark i kveld, må Zlatan Ibrahimovic, David Beckham og resten av PSG-gjengen lure på om de må forholde seg til den argentinske ballmagikeren i kveld.

- Barcelona med og uten Messi er kanskje ikke to vidt forsiktige ting, men han er verdens beste spiller. Alle lag ville savnet ham. Men de spilte uten Messi i siste serierunde, og klarte seg greit likevel. De er et lag med masse fantastiske fotballspillere, sier Viasat-ekspert Rune Bratseth til Dagbladet.

- Må spille nesten perfekt En av de mest fantastiske spillerne er Andres Iniesta, som representerte spillergruppa under gårsdagens pressekonferanse.

- Vi spiller for en plass i semifinalen i Champions League. Vi spiller foran våre eget fans og resultatet fra bortekampen er ikke dårlig, men vi er nødt til å spille en nesten perfekt kamp. Vi vil mangle noen av spillerne våre, men det er slik situasjonen er. Vi spiller mot Paris Saint-Germain som om det var en finale, sier Iniesta.

• Følg Barcelona - PSG og Juventus - Bayern i vårt fotballstudio klokka 20.45.