PSG vil hente Laudrup, men dansken sier han vil bli i Swansea

Har ingen planer om å forlate den walisiske klubben.

ETTERTRAKTET: Paris Saint-Germain skal ifølge L'Equipe være interessert i å hente Michael Laudrup. Foto: REUTERS/Rebecca Naden / NTB Scanpix
ETTERTRAKTET: Paris Saint-Germain skal ifølge L'Equipe være interessert i å hente Michael Laudrup. Foto: REUTERS/Rebecca Naden / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Den danske avisen bt.dk skriver at Paris Saint-Germain har kontaktet Michael Laudrup. De ønsker å hente han som erstatter for Carlo Ancelotti.

Kontrakt på ett år Ifølge L'Equipe er klubbens plan med Laudrup i første omgang en ett-årig kontrakt med opsjon på ett år til. Tidligere har Rafael Benitez og Guus Hiddink avvist et lignende kontraktsforslag.

Den danske manageren er flere ganger blitt koblet til andre klubber, men Laudrup sier han ønsker å bli værende i Swansea.

- Jeg må igjen si at det er min intensjon å bli. Det har jeg måttet gjenta mange ganger de siste månedene. Det eneste jeg tenker på, er å ha de beste spillerne i Swansea innenfor de økonomiske rammene som er i klubben, sier Laudrup til South Wales Evening Post.

Uvenner Laudrup forlenget nylig kontrakten sin med Swansea til sommeren 2015, men klubben skal ha kommet på kant med danskens agent, Bayram Tutumlu, fordi de mener agentene blander seg for mye inn i klubbens spillerkjøp.

Tutumlu sier han ikke er bekymret over Swanseas avgjørelse om å ikke samarbeide med han.

- Jeg jobber ikke for Swansea. Jenkins har ikke betalt meg noe, men jeg har brukt mye på å få spillere til Swansea. Mitt forhold til Michael Laudrup er like bra. Ingenting har forandret seg mellom oss, og vi har kjent hverandre i 25 år.

Laudrup sier han ikke vil bryte samarbeidet med agenten.

- Bayram er agenten min, og det vil ikke bli forandret. Hvis klubben ikke vil jobbe med han, og Bayram ikke vil jobbe med dem, så er det deres problem, ikke mitt, sier Laudrup.

Tidligere denne måneden rykket Amsterdam-klubben Ajax inn en etterlysning etter sin gamle spiller i storavisen De Telegraaf, siden de mener 48-åringen skylder dem en stor sum skattepenger.