PSV-kritikk mot Manchester U

PSV-styreformann Harry van Raaij mener Manchester U-manager Alex Ferguson opptrådte ufint før han fikk kjøpe Ruud van Nistelrooy.

Spissen ble skadd for et år siden og kom tilbake på banen først i vår. I mellomtida fikk han hele tida invitasjoner fra United.

- Ferguson var smart, men ufin. Hans forslag om at Ruud kunne trene seg opp hos United var skandaløse. Han indikerte at Ruud ville ha det bedre hos ham, sier van Raaij til Daily Mail.

Ifølge PSV gjorde klubben alt de kunne for å beholde Nederland-spissen, men siden spilleren selv ville til United var det umulig å beholde ham. Han ble til slutt solgt for 250 mill. kroner for to uker siden.

- Hvis Ferguson virkelig trodde at Ruud kunne bli frisk hos ham, hvorfor tok de ikke risikoen og kjøpte ham da han var skadd? Vi måtte ta sjansen selv. Ferguson ringte bare et par ganger og priste seg selv etterpå på grunn av sin holdning til Ruud, sier styreformannen.

PSV-talsmann Pedro Salazar-Hewitt mener også Uniteds framgangsmåte var enestående.

- Vi kan ikke gå til Real Madrid og spørre om en skadd Luis Figo kunne komme hit, for så å ikke betale penger for ham. Vi gjør ting på en annen måte.

(Dagbladet.no)