PSV-sjef illsint på United

Arjen Robben var på Old Trafford uten at PSV visste om det.

PSV-formann Harry van Raaij er forbannet på Alex Ferguson, som vil kjøpe klubbens 19 år gamle juvel, Arjen Robben.

Van Raaij innrømmer at Manchester United er kommet med et formelt bud på 19-åringen, men det som har satt sinnet i kok for nederlenderen er at United inviterte Robben til Old Trafford uten å informere ham om det.

- Manchester United tok kontakt med oss for noen måneder og viste sin interesse for Arjen Robben, men etter det har jeg ikke hørt noe, før jeg fikk høre at han var i Manchester i forrige uke. Det gjør meg forbannet, sier van Raaij.

- Jeg har snakket med United-formann David Gill etter at jeg hørte om visitten. Han følte seg ikke bra under den samtalen vi hadde, men mente det var Rabbens foreldre som hadde tatt initiativet til møtet i Manchester, sier van Raaij.

Han sier at han har et godt forhold til Manchester United etter overgangene til Jaap Stam og Ruud van Nistelrooy, som kom til United nettopp fra PSV, men van Raaij legger til at følelsene hans for Alex Ferguson ikke er like gode.

Van Raaij sier at det under ingen omstendighet blir aktuelt å selge Robben før til sommeren, og prisen kommer høyst sannsynlig til å bli høyere enn de fem millioner pund (vel 60 millioner kroner) som er antydet allerede.

- Jeg likte det jeg så på Old Trafford, og det første inntrykket jeg har av Alex Ferguson er at han er en snill og grei kar å forhandle med, men nå er det opp til klubbene å avgjøre. Jeg kan ikke gjøre noe mer nå, sier Arjen Robben i en kommentar.

(NTB-AFP)

TALENT:</B> Arjen Rabben reiste på besøk til United uten PSVs velsignelse. Det irriterer i Nederland.