PSV truer United

PSV Eindhovens president Harry Van Raay truer med å trekke tilbake overgangen til Ruud van Nistelrooy dersom Manchester United fortsetter å utsette handelen.

Premier League-klubben har som kjent valgt å vente med den endelige signeringen av kontrakten, fordi den nederlandske landslagsspilleren ikke passerte legetesten på sitt skadde kne. Klubben vil derfor vente i tre uker før de tester 23-åringen igjen, noe Van Raay er særdeles lite interessert i.

- Hvis Manchester United lager et problem ut av denne saken henter jeg van Nistelrooy tilbake til PSV Eindhoven umiddelbart, sa Van Raay til den engelske avisa the Mirror.

Han la også til at klubben aldri ønsket å selge spilleren i det hele tatt, men at de bare hadde tatt hensyn til van Nistelrooys egen vilje.

- Jeg vil selvsagt svært gjerne ha han tilbake til PSV. Hverken vi eller fansen ville at han skulle selges, men hensynet til spillerens ambisjoner gjorde at vi valgte å la han dra til England.

PSV-presidenten mener også at United overdriver omfanget av van Nistelrooys skade.

- Det er veldig synd for Ruud at de lager et problem ut av dette. Jeg har blitt fortalt av legene at det ikke er en karrieretruende skade, men at slike skader trenger noe lenger tid før de er helt leget.

Spilleren selv dro i går tilbake til Nederland, frustrert over utsettelsen, men fremdeles sikker på at overgangen ville finne sted.

- Knærne mine er i orden igjen etter skaden. Jeg er sikker på at testene vil vise det, og det eneste problemet nå er at jeg ennå ikke er frisk nok til å spille kamp, sa Ruud van Nistelrooy.