Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

PSV ville ikke engang ha Bebe gratis

United betalte 70 millioner kroner.

FØRST BILLIG, SÅ DYR: Bebe fikk bare treningskamper for Vitoria Guimaraes, klubben som noen uke før United kom med sitt bud hentet spilleren fra portugisisk 3. divisjon. Foto: EPA/HUGO DELGADO
FØRST BILLIG, SÅ DYR: Bebe fikk bare treningskamper for Vitoria Guimaraes, klubben som noen uke før United kom med sitt bud hentet spilleren fra portugisisk 3. divisjon. Foto: EPA/HUGO DELGADO Vis mer

|||• I går: De ti beste - og de fem dårligste - sommerkjøpene

(Dagbladet): I går ble det kjent at Bebe, Manchester Uniteds nye offensive midtbanespiller, ble lagt ut for salg til én million kroner for bare åtte måneder siden.

United betalte 70 millioner for 20-åringen i august.

Nå forteller spillerens tidligere agent, Gancalo Reis, at seinest i mai kunne klubber fått ham helt gratis.

- Blir bedre enn Nani Den nederlandske storklubben PSV, som har fostret opp spillere som Ruud van Nistelrooy og Arjen Robben, ble kontaktet av agenten.

- Jeg tilbød ham til PSV i mai. Men de sa nei takk fordi de ikke kjente til ham, sier Reis til BBC.

Reis mistet agentavtalen med Bebe for noen uker siden, men tror ikke United har kastet bort penger når de likevel kjøpte Bebe usett for en stor sum.

- Han har et stort potensiale. Han blir helt sikker bedre enn Nani. Han er en veldig god spiller, sier agenten.

Det håper også United-fansen, som nok må vente litt for å se den høyreiste spilleren i kamp. Manager Alex Ferguson har avvist at portugiseren ikke er god nok for B-laget.

Mangler kondis Men United-sjefen innrømmer at den tidligere gategutten trenger mer trening før han får trekke på seg den røde trøya. Og ifølge ryktene er det skottens ansvar at Bebe nå er kortklipt.

- Bebe holder på med et kondisjonstrenings-program, fordi den fysiske formen hans ikke er i nærheten av de andres. Men bortsett fra det har han gjort det bra, sa Ferguson nylig.

Bebe er for tida på U21-landslagsamling med Portugal, for første gang. De portugisiske ungguttene møter England i kveld.

KORTKLIPT: De lange lokkene var borte da Manchester United viste fram Tiago Correia, bedre kjent som Bebe. Foto: AP/Tim Hales
KORTKLIPT: De lange lokkene var borte da Manchester United viste fram Tiago Correia, bedre kjent som Bebe. Foto: AP/Tim Hales Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling