Psyche reddet uavgjort for Sogndal

1-1 mot Aalesund.

• Sogndal - Aalesund 1-1 (0-1)

(Dagbladet): Sogndal har ikke vunnet en kamp siden 12. juni. Laget fra saftbygda ligger seks poeng foran Sandnes Ulf på tabellen - og trenger poeng for å kunne greie seg.

I kveld tok de imot Aalesund hjemme, og det var hjemmelaget som startet friskest. Men Sogndal reiste seg og ga Aalesund kamp om poengene.

Og resultatet ble poengdeling på Fosshaugane campus.

I stolpen Men publikum på Fosshaugane måtte vente til det 23. minutt før de kunne juble for Sogndals første sjanse. Et innlegg fra
Hjörtur Valgardsson havnet på hodet til Mahatma Otoo - dessverre for hjemmelaget skle ballen av hodet - og gikk utenfor.

I det 30. minutt viste Edward Ofere at han har krutt i støvlene, men skuddforsøket gikk over tverrliggeren til Sten Grytebust i Aafk-buret.

Ikke lenge etter la Valgardsson nok et godt innlegg mot Otoo, men også denne gangen var spissen uheldig - og plasserte headingen noen centimetre på feil side av stolpen.

Sogndal fortsatte å presse fram mot pause, men sleit med uttellinga og uflaks - som da headingen fra Christophe Psyché gikk i stolpen.

Sogndal-scoring I et stort Sogndal-press, fikk Aalesund en sjanse på en overgang, før de tok ledelsen mot spillets gang.

Etter å ha rulla opp på venstrekanten, kom det et knallhardt innlegg fra Jo Nymo Hatland. Innlegget traff Leke James på løp mot den fremste stolpen - og ved å flikke ballen i mål, hadde han satt sin femte scoring for sesongen.

Sogndal fortsatte imidlertid presset i andre omgang, og fikk uttelling få minutter ut i omgangen.

Da kunne Christophe Psyche sette et hjørnespark i mål.

Aalesund-keeper Grytebust var viktig for hjemmelaget i andre omgang, og vartet opp med flere viktige redninger.

POENGDELING: Leke James scoret for Aalesund, men Sogndal slo tilbake og berget uavgjort.
Foto: Alf Vidar Snæland / NTB scanpix
POENGDELING: Leke James scoret for Aalesund, men Sogndal slo tilbake og berget uavgjort. Foto: Alf Vidar Snæland / NTB scanpix Vis mer