Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Psykologisk terror

Klandrer Klinsmann for stortap.

(Dagbladet.no): Uli Höness, manager i Bayern München, var meget misfornøyd med dagens 0-3 tap for Werder Bremen. Skylda legger han på landslagssjef Jürgen Klinsman, som i går valgte å vrake Bayern-keeper Oliver Kahn fra Tysklands førsteellever i VM.

- En slik avgjørelse er det høyst uvanlig å komme med dagen før en så viktig kamp, i andre halvdel av sesongen, uttalte Höness til Premiere TV kort tid før avspark.

- Å ikke bestemme seg for førstekeeperen etter den siste kampen før VM (22. mars), er uansvarlig. Det er psykologisk terror! sier han til den tyske avisa Bild.

Assist-Hattrick

Oliver Kahn selv kunne ikke klandres for de tre målene han slapp forbi seg i kveldens batalje. Det første styrte stortalentet Bastian Schweinsteiger i eget nett, etter et innlegg fra Miroslav Klose.

Bayern begynte etterhvert å beleire Werder-målet, men verken Demichelis eller Ballack klarte å score på meget gode sjanser. I stedet økte Daniel Jensen og Tim Borowski til 3-0 i løpet av de siste ti miunttene, begge gangene etter pasning fra Klose.

REAGERER: Uli Höness har flere ganger tidligere vært kritisk til Klinsmann. «Psykologisk terror,» kaller han landslagssjefens siste utspill. Foto: Reuters
REAGERER: Uli Höness har flere ganger tidligere vært kritisk til Klinsmann. «Psykologisk terror,» kaller han landslagssjefens siste utspill. Foto: Reuters Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media