Pub til pub for 60 000 kroner

Pubreise innom ni land på en måned.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Er pub-til-pub runder noe for deg? Dersom svaret er ja og du i tillegg har flust av penger, kan denne turen være noe for deg.

Et australsk selskap tilbyr nemlig en pub-til-pub tur litt utenom det vanlige. The Thirsty Swagman tar de tørste og rike med til London, München, Maria Alm, Praha, Reykjavik, Düsseldorf, Phuket, Aukland, Queenstown, Honolulu og Cancun. Men ikke for å kikke på arkitektur eller få med seg severdigheter. Formålet med å reise til ni forskjellige land og elleve byer i løpet av 25 dager er å oppsøke 60 lokale puber.For herligheten må man ut med 60 000 norske kroner, og det er ikke garantert at man kommer til å huske for mye av den månedslange turen.

- Dette er den ultimate turen til de beste stedene for natteliv i verden, uten den kjedelige sightseeingen og tidlig vekking om morgenen, sier Swagman-grunnlegger Kenneth Hart til citynews.com 

Avreise er fra London 24. mars neste år og man tilbringer ikke mer enn tre-fire dager i hver by. Men dersom det frister må du kjappe deg - bare 25 personer kan være med og man må bestille plass innen 31. desember.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.