<strong>SKREMMESKUDD:</strong> Hjemmefavoritten Andy Murray skremte publikum i Wimbledon lørdag, men tok seg trygt videre til åttedelsfinale.

Tilskuerne fryktet det verste da skotten måtte be om medisinsk timeout for behandling av høyre skulder etter at han tapte første game i 4. sett mot italienske Andreas Seppi. Foto: AP Photo/Tim Ireland/NTB Scanpix
SKREMMESKUDD: Hjemmefavoritten Andy Murray skremte publikum i Wimbledon lørdag, men tok seg trygt videre til åttedelsfinale. Tilskuerne fryktet det verste da skotten måtte be om medisinsk timeout for behandling av høyre skulder etter at han tapte første game i 4. sett mot italienske Andreas Seppi. Foto: AP Photo/Tim Ireland/NTB Scanpix Vis mer

Publikum ble skremt da Murray ba om medisinsk timeout

Tok seg etterpå trygt videre til åttedelsfinale i Wimbledon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Hjemmefavoritten Andy Murray skremte publikum i Wimbledon lørdag, men tok seg trygt videre til åttedelsfinale.

Tilskuerne fryktet det verste da skotten måtte be om medisinsk timeout for behandling av høyre skulder etter at han tapte første game i 4. sett mot italienske Andreas Seppi.

Murray hadde da nettopp tapt det tredje settet klart etter å ha vunnet de to første like klart.

Tredjeseedede Murray kom tilbake på banen og feide Seppi ut av turneringen ved å vinne seks game på rad.

- Skulderen er helt fin. Dere så kanskje i slutten av 2. sett at jeg det strammet til rundt skulderbladet, men fysioterapeuten ordnet det. Det var ikke behagelig å ha en 90-kilos fyr oppå meg, men han gjorde det som skulle til, sa Murray.

- Måten jeg avsluttet kampen er slik jeg ønsker å spille resten av turneringen, la han til.

Etter de to første settene fikk Seppi behandling for smerter i høyre ankel. Det så ut til å hjelpe ham godt, for han vant det neste 6-1. Så var det Murrays tur til å ha god effekt av skadetimeout. Til slutt endte det 6-2, 6-2, 1-6, 6-1.

Neste motstander for Murray er Ivo Karlovic. Mandagens kamp står om en plass i kvartfinalen. 36-årige Karlovic er eldste spiller i åttedelsfinale i turneringen siden 1976. Veteranen har lagt ned hele 136 serveess så langt, på tre kamper.

- Det blir en helt annen kamp. Ivo vil komme ofte til nettet. Han har servet veldig godt, så jeg må treffe med returene om jeg skal ta meg videre, sa Murray.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer