Publikum bør vise mer respekt

ULLEVAAL (Dagbladet): Stig Inge Bjørnebye likte svært dårlig at tilskuerne begynte å rope på gamletreneren. - Publikum på Ullevaal er bortskjemte. De bør vise mer respekt enn dette, sier Norges bestemann til Dagbladet.

Fem minutter før slutt kom Ullevaal-publikummets utakknemlige velkomsthilsen til Nils Johan Semb. Norge lå under 1- 3 og stanget mot en kompakt, latvisk forsvarsmur. Og de mest høyrøstede la ikke skjul på at de ville ha Drillo tilbake i førersetet.

Stig Inge Bjørnebye har svært lite til overs for måten publikum uttrykte sin skuffelse på.

Uhørt

- Det er uhørt av publikum å reagere på den måte. De viser lite takknemlighet etter alle de seirene de har opplevd på Ullevaal. Norge må ha et av Europas mest bortskjemte publikum, sier Bjørnebye - skuffet over tapet og skuffet over dem som hadde betalt for å se på.

- Jeg synes vi er flinke til å takke for støtten etter kampene på Ullevaal. Jeg synes det bør være en gjensidig respekt mellom spillere og publikum. Den oppførselen noen av dem viste i dag, synes jeg er på grensen til uetisk. Det er i motgang vi virkelig trenger støtte, sier Liverpool-backen.

Venstra virker

Han mener både spillerne og publikum bør heve seg flere hakk til neste hjemmekamp.

For han legger ikke skjul på at laget ikke gjorde jobben sin mot Latvia.

Sin egen innsats var han godt fornøyd med.

- Jeg prøvde å gi jernet. Jeg ville vise at venstrebeinet fortsatt fungerer, sier Stig Inge Bjørnebye.

<B>FATTIG TRØST:</B> Da Ståle Solbakken dundret inn 1-1, var det nesten hjemmekoselig på Ullevaal. Etterpå ble det verre, og deler av publikum begynte å pipe mot Norge.