Publikum brølte for Tiger etter dette kunstslaget

Var i trøbbel, men sikret birde med vakker chip.

LEKKERT: Woods var i trøbbel nede i en bunker på siste hull. Et chipslag reddet likevel en birdie for Woods da de fleste trodde han måtte avslutte runden med en bogey. Foto: REUTERS/Brian Snyder
LEKKERT: Woods var i trøbbel nede i en bunker på siste hull. Et chipslag reddet likevel en birdie for Woods da de fleste trodde han måtte avslutte runden med en bogey. Foto: REUTERS/Brian Snyder Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tiger Woods begeistret tilskuerne på annen runde av British Open med et slag utenom det vanlige på hull 18 fredag.

Etter å ha løftet spillet sitt fra jevnt bra til strålende på hull 16, var den tidligere verdenseneren i trøbbel nede i en bunker på siste hull. Et chipslag reddet likevel en birdie for Woods da de fleste trodde han måtte avslutte runden med en bogey.

- Det var ikke så verst. Slaget var ikke så vanskelig som det kanskje så ut, sa Woods etter slaget som ga mange av de skuelystne i Lytham hakeslepp.

- Fordi jeg befant meg i en motbakke kunne jeg bruke hellingen til å komme meg ut av bunkeren og få ballen til å lande på flaten. Jeg bare slo den opp dit og siktet litt til venstre. Ballen landet der den skulle og trillet til høyre, forklarte amerikaneren.

Få andre kunne mestret detteslaget, og Woods selv så nesten litt unnskyldende ut da han nikket mot publikum og lo litt for seg selv.

36-åringen avsluttet dermed annen runde på 67 slag og tre under par, akkurat som i den første. Med totalt 134 slag ligger Woods på tredjeplass halvveis ut i British Open.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer