UTE: Victoria Azarenka røk ut av Wimbledon i går - og tok et lite oppgjør med fokuset på stønningen hennes. Foto: REUTERS / Stefan Wermuth / NTB Scanpix
UTE: Victoria Azarenka røk ut av Wimbledon i går - og tok et lite oppgjør med fokuset på stønningen hennes. Foto: REUTERS / Stefan Wermuth / NTB ScanpixVis mer

Publikum gjorde narr av tennisspillerens stønning. Da reagerte dommeren

Azarenka hengt ut nok en gang.

(Dagbladet): Victoria Azarenka er kjent for å være en av de mer høylytte tennisspillerne. Hun og Maria Sjarapova er kjent for å ikke spare på stønningen underveis i kamper - og er målt til å holde et støynivå på linje med en motorsag.

Azarenkas stønning har vært tema for mang en diskusjon og artikkel, men etter Wimbledon-kampen i går uttrykte 25-åringen at hun er mektig lei av å høre på folk klage over lydene hennes.

- Jeg er så lei Etter å ha tapt for Serena Williams i gårsdagens semifinale, så var hviterusseren naturlig nok ikke i kjempehumør.

- Jeg er så lei av å få disse spørsmålene hele tiden. Og det er irriterende, for guttene stønner også. Jeg trente ved siden av Rafael Nadal, og han stønner høyere enn meg, svarte Azarenka på spørsmål angående sitt eget lydnivå.

Ifølge ESPN økte Azarenkas lydnivå da Serena Williams kjempet seg tilbake i andre set. Samme nettsted skriver at Azarenkas stønning ble høyere og høyere - ettersom Williams sine stønn ble høyere.

Publikum begynte å le Og så høye ble lydene fra tennisspillerne at Wimbledon-publikummet - som til vanlig er nokså dannet - begynte å le hver gang det kom et stønn.

Så ille ble det at dommer Marija Cicak måtte be publikum om å slutte.

Azarenka lanserte en teori om at latteren fra publikum kom av at de var litt for beruset.

- Hver gang speakeren sier: «Pass på å få i deg nok drikke», så tror jeg han mener vann - og ikke alkohol.

- Så hvis de lo av oss, så betyr det at vi ga dem et bra show. Uansett så spiller det ikke så stor rolle for meg, jeg er der for å spille mitt beste og det er det jeg forsøker å gjøre. Det er også det Serena og alle andre kvinnelige spillere der ute gjør, fortalte Azarenka pressen etter Wimbledon-exiten.