Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Publikum hjalp Rush til scoring

- Var på vei bort fra situasjonen.

ENKELT MÅL: Sigurd Rushfeldt scoret Tromsøs første mål på Alfheim. Hadde det ikke vært for publikum, ville storscoreren aldri sett at Kenneth Høie mistet balleni feltet: Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix
ENKELT MÅL: Sigurd Rushfeldt scoret Tromsøs første mål på Alfheim. Hadde det ikke vært for publikum, ville storscoreren aldri sett at Kenneth Høie mistet balleni feltet: Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix Vis mer

||| Tromsø spilte til tider ball i hatt med Start, og ga seg ikke før det sto 3-1 på måltavla.

Storscorer Sigurd Rushfeldt takket fansen etter et av sine enkleste mål i karrieren.

For de gulsvarte fra Kristiansand hadde definitivt en svart dag på jobben.

Allerede etter sju minutters spill glapp Start-keeper Kenneth Høie en tilsynelatende enkel ball som Sigurd Rushfeldt enkelt kunne trille i åpent mål. Dette var vadsøværingens 155. mål i eliteserien.

- Et av de enkleste målene jeg har scoret, men jeg må rette takk til publikum som ropte i den situasjonen. Jeg var faktisk på vei bort fra situasjonen, men tilskuere gjorde at jeg ble klar over at ballen lå der, sa Rushfeldt til NTB.

Tromsø rullet opp det ene angrepet etter det andre og ble belønnet med 2-0 ved Tommy Knarviks kliniske avslutning i lengste hjørne midtveis i omgangen.

Hjemmelaget fortsatte dominansen også etter pause.

I det 50. minutt kunne 19-åringen Remi Johansen score sitt første eliteseriemål etter nok en svak inngripen av keeper Høie.

Tromsø slakket noe av på tempoet det siste kvarteret, og Starts bestemann, Geir Ludvig Fevang, reduserte fra kloss hold etter 78 minutter.

- Vi gir vekk enkle mål og er omstendelige i spillet. Dette var en kamp der vi manglet den råskapen som trengs, sa Start-trener Knut Tørum.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media