Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Publikum lo av oss

Bodø/Glimt- Odd 1- 2. - Det er lenge siden jeg har spilt så dårlig i to kamper på rad. Men det er f... steike meg ikke lett å spille god fotball heller, sier Arild Berg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Bare hodedueller, sa en frustrert Arild Berg etter tapet i går. Og la til: - Jeg merket at publikum lo av oss. Og jeg så at flere gikk underveis, sier han.

Glimt bygger nytt stadion til 125 millioner kroner. Men hvem skal sitte på de nye tribunene? Klubben sviktes av publikum. I går opererte bodøklubben med et offisielt tilskuertall på 2268 (årsverste), men Dagbladet tror det reelle tallet var under 2000.

En lang rekke seter forbeholdt sesongkort var tydelig ikke i bruk i det vakre høstværet. Det var nesten så vaktene og redningsmannskapene var i flertall.

I denne krisesesongen bygger altså Glimt et stadionanlegg der idrettsdelen koster 25 millioner og totalkostnadene kommer til å nå 125 millioner.

  • I går maktet Glimt bare å kalle på hånropene - med en andre omgang så slett at det overgikk den pinlige semifinalen mot nettopp Odd (0- 4) forrige helg.