Publikum raste i Ødegaards debut

Dommeren brukte fire minutter på å godkjenne Valencias 1-0-scoring. Hissige scener på tribunen. TV 2-ekspert Jesper Mathisen på direkten: - Har gutta i VAR-rommet tatt seg en siesta?

DEBUT: Martin Ødegaard og Real Sociedad spilte 1-1 mot Valencia. Foto: NTB scanpix
DEBUT: Martin Ødegaard og Real Sociedad spilte 1-1 mot Valencia. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Valencia - Real Sociedad 1-1

VALENCIA (Dagbladet): Martin Ødegaard (20) fikk i kveld sin debut for Real Sociedad i Primera Division. Motstander var Valencia borte på Estadio Mestalla. Ødegaard og co. så lenge ut til å tape, men reddet 1-1 på et straffespark ti minutter på overtid.

For første gang på flere år var en nordmann i aksjon i den spanske toppserien. Ødegaard var mye involvert i Sociedads angrepsspill fra start og har all grunn til å være fornøyd med debuten. Etter 29 minutter fikk han gult kort for takling på Francis Coquelin.

Men det var Valencia som tok ledelsen etter 58 minutter ved Kévin Gameiro. Han sklei inn et innlegg fra høyrekant, i en situasjon der VAR ble tatt i bruk. Spørsmålet var om det var offside på enten scoringen eller situasjonen før.

Men her fungerte VAR overhodet ikke. Fra scoringen og til den ble godkjent, tok det over fire minutter. Ut fra TV-bildene var det ganske opplagt at det ikke var offside. Publikum på stadion hisset seg opp etter hvert som det varte og rakk, og stemningen på tribunen var amper. Også ekspertkommentator på TV 2, Jesper Mathisen, reagerte:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer