Alexander Hagen, proffbokseren som sto åpent fram med psykiske problemer.

Publikum reiste seg. Det fikk ikke Hagen med seg: - Jeg ser så dårlig

Men så bra som i dag har han aldri følt seg.

VINNERKOMBINASJONEN: Her går det galt for georgieren Giorgi Beoshvili. Alexander Hagen har startet med den avgjørende kombinasjonen. Foto: Eivor Eriksen
VINNERKOMBINASJONEN: Her går det galt for georgieren Giorgi Beoshvili. Alexander Hagen har startet med den avgjørende kombinasjonen. Foto: Eivor Eriksen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SKIEN (Dagbladet): - Det eneste jeg har av planer er at jeg skal isbade i morgen, smiler Alexander Hagen.

Den uvanlige bokseren sitter knapt svett i garderoben etter at han har forsvart sin baltiske tittel som han vant 26. mai i år.

Ett minutt og 43 sekunder tok det.

Så sa det bang, og Giorgi Beoshvili lå på golvet tvekroket etter et voldsomt kroppsslag fra Alexander Hagen i første runde.

Sto fram i Dagbladet

Hagen, som sto fram i lørdagens Dagbladet og snakket åpent om sine psykiske lidelser, var strålende fornøyd.

- Jeg følte meg så pigg som jeg aldri har gjort før under oppvarmingen, da jeg slo på putene. Enda jeg sikkert har drukket minst ti liter vann, kanskje tolv til sammen etter innveiingen i går, forteller han fornøyd.

Fredag før innveiingen var han ikke like sikker på at det kom til å gå bra. Han måtte ta mer vekt enn noen gang før foran en kamp.

- Jeg hadde kommet meg opp av det varme badekaret og følte på at jeg kanskje ikke kom til å greie vekten. Men jeg fikk støtte av Max (Mankovitz, trener) som sendte meg på legesjekken og ba meg om å fortsette med vekta etterpå. Da gikk det bedre. Jeg hadde godt av den lille brekken, forteller Alexander Hagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer