Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Publikum svimte av ved synet

Stygt brudd sendte stjerne på sjukehus.

STYGT BRUDD. Den svenske innebandystjerna Martin Karlsson var maksimalt uheldig, da han fikk vekten av en motspiller over ankelen, mens kroppen hans var på motsatt vei. Foto: Per Wiklund/BILDBYRÅN/COP124.
STYGT BRUDD. Den svenske innebandystjerna Martin Karlsson var maksimalt uheldig, da han fikk vekten av en motspiller over ankelen, mens kroppen hans var på motsatt vei. Foto: Per Wiklund/BILDBYRÅN/COP124. Vis mer

- Foten er av. Det kan vi si allerede nå, sa klubbens lege rett etterpå.

Den svenske innebandyklubben Linköpings store stjerne Martin Karlsson fikk beinet i klem under en motstander, mens kroppen var på feil vei.

Det ble en voldsom vridning av foten.

Så stygt at en blant publikum svimte av ved synet, fortalte klubbens trener Johan Fredriksson til corren.se.

- Det var en ren ulykkeshendelse, men svært brutal. Man føler selvfølgelig med Martin nå, og det var nesten så jeg begynte å gråte selv. Han har hatt sin beste sesong, og betyr svært mye for klubben, sa treneren.

Fredriksson sa etter kampen, som Linköping tapte 4-6 mot Pixbo, at han nå må ut på transfermarkedet for å styrke laget før vårsesongen.

Det var i årets siste seriekamp søndag, at ulykken inntraff.