Publikumsfavoritten vil bort fra Glimt

Får for lite spilletid.

BODØ (Dagbladet.no): Trond Olsen (21) er publikumsfavoritten framfor noen på Aspmyra stadion. Men spilletid får han svært lite av.

Nå har lynvingen takket nei til å forlenge kontrakten med Glimt. Han er lei av reservebenken, og vil bort fra Bodø når kontrakten går ut ved sesongslutt.

Olsen var ikke engang med i troppen da Glimt reiste til Stavanger i serieåpningen. Sist søndag fikk han skarve 13 minutter som innbytter mot Rosenborg. En annen vingspiller, Aasmund Bjørkan, ble byttet inn lenge før Olsen.

- Jeg er åpenbart et fjerdevalg som vingspiller i Glimt. Det er jeg definitivt skuffet over. Men treneren bestemmer. Jeg skal stå på videre, sa en tydelig frustrert Trond Olsen til Dagbladet.no etter endt oppgjør mot Rosenborg.

Svært få i Bodø forstår hvorfor Glimt-trener Ola Haldorsen - i likhet med forgjengeren Øystein Gåre - ikke satser mer på hurtigtoget fra Troms.

- Trond vil få spilletid etterhvert. Og det faktum at vi ønsker å forlenge kontrakten med han, klargjør jo at vi har tro på at Trond har en framtid i Glimt, sier Ola Haldorsen.

Trond Olsen er inne i sin fjerde sesong med Glimt, og har helt fra debuten hatt mange fans på tribunen på grunn av sine lynraske raids og friske spillestil.

LITE SPILLETID: 13 minutter mot Rosenborg er alt Trond Olsen har fått av spilletid for Glimt i år. Foto: Bjørn Erik Olsen
LITE SPILLETID: 13 minutter mot Rosenborg er alt Trond Olsen har fått av spilletid for Glimt i år. Foto: Bjørn Erik Olsen Vis mer