Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Puh, her er enda en årets spiller

Og årets manager - kåret av Capello & co.

PRISINFLASJON: Fra før i år har Gareth Bale, Scott Parker og Raul Meireles alle mottatt hver sin årets spiller-pris, kåret av henholdsvis spillerne, journalistene og supporterne. Nå er det Nemanja Vidic og sir Alex Fergusons tur til å bli hedret. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
PRISINFLASJON: Fra før i år har Gareth Bale, Scott Parker og Raul Meireles alle mottatt hver sin årets spiller-pris, kåret av henholdsvis spillerne, journalistene og supporterne. Nå er det Nemanja Vidic og sir Alex Fergusons tur til å bli hedret. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer

Sponsoren til Premier League, Barclays, har kåret Manchester Uniteds Alex Ferguson til årets manager og Nemanja Vidic til årets spiller.

United sikret sin 19. serietittel sist helg, den 12. under Ferguson. 28. mai møter de Barcelona i mesterligafinalen.

Skotten Ferguson er blitt kåret til årets manager i denne avstemningen ni ganger.

Vidic ble kåret til årets spiller av seriens sponsor for annen gang. Den engelske fotballjournalistene kåret West Hams Scott Parker til årets spiller. Spillerne selv kåret Tottenhams Gareth Bale til årets spiller.

Juryen besto av representanter fra fotballmyndighetene (deriblant Fabio Capello og Terry Venables), samt media og supportere.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media