- Puh, jeg ble sliten

Høiland tilbake for Stabæk.

(Dagbladet.no): For første gang på to måneder spiller Jon Inge Høiland endelig toppfotball igjen. Men mot Viking var han ikke veldig synlig i uvant kantposisjon på høyreflanken.

- Puh, jeg ble veldig sliten. Dette var en uvant posisjon, jeg er jo egentlig forsvarsspiller, sier den tidligere landslagsbacken til Dagbladet.no.

Øyner medaljehåp

Han øyner ennå medaljehåp for Stabæk, sjøl om kampen i Stavanger ble en nedtur.

- Vi kom for å ta tre poeng. Men Viking overkjørte oss fullstendig fra start. Vi ble ganske enkelt spist opp den første halvtimen, sier Høiland.

Plutselig sa det smukk med Ijehs kanon i krysset. Etter det ble det vanskelig for oss, fortsetter han.

Ber Brann kjempe

Stabæk-spilleren håper og tror at Brann vil markere gullet med en trepoenger mot Viking hjemme i Bergen kommende helg.

TØFF KAMP: Stabæks Jon Inge Høiland fikk det tøft da han i går kom tilbake i spill etter to måneder på sidelinja. Foto: HEIKO JUNGE/SCANPIX
TØFF KAMP: Stabæks Jon Inge Høiland fikk det tøft da han i går kom tilbake i spill etter to måneder på sidelinja. Foto: HEIKO JUNGE/SCANPIX Vis mer

- Mye er opp til oss. vi har fortsatt sjansen til å hente hjem medaljer, understreker Høiland.

Både Høiland og spiss Daniel Nannskog er fornøyd med Stabæks sesong så langt, og håper på forsterkninger i troppen til neste år.

- Gullkampen var egentlig kjørt før vi reiste til Stavanger. De lyver som snakket om at vi ennå kunne ta gull, det var overhodet ikke realistisk, sier Nannskog.