Pulis: - Vet ikke om det er kjeven eller nakken

Parr båret ut med oksygenmaske mot Wigan.

UT PÅ BÅRE: Jonathan Parr er båret ut med oksygenmaske under FA-cup-kampen mellom Crystal Palace og Wigan. Her fra en annen kamp. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK
UT PÅ BÅRE: Jonathan Parr er båret ut med oksygenmaske under FA-cup-kampen mellom Crystal Palace og Wigan. Her fra en annen kamp. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lite hyggelige scener utspilte seg i kampen mellom Crystal Palace og Wigan. Norske Jonathan Parr ble nemlig liggende nede, og måtte bli båret ut med oksygenmaske til ansiktet.

Det melder The Times-journalist Tony Barret på sin Twitter-profil.

Parr startet FA-cup-møtet mot Wigan, og skaden skjedde allerede etter 36 minutter. Ifølge BBC var det etter en duell med Callum McManaman at venstrebacken ble liggende. Kampen ble stoppet i åtte minutter, før Parr med oksygenmaske ble båret ut av banen.

- Det så ikke bra ut for Jonny Parr. Håper det ikke er så ille som det så ut, skrev Crystal Palace sin kommunikasjonmedarbeider Luke Tygby på Twitter.

Ifølge TV 2-reporter Eirik Nesset Hjelvik skal det imidlertid stå bra til med nordmann ut fra forholdene. Han skriver på sin Twitter-profil at det er faren som står bak informasjonen, og at Parr er kjørt til sykehus for sikkerhets skyld.

Ifølge pappa Roger står det etter forholdene bra til med Jonathan Parr. Kjørt til sjukehus og røntgen for sikkerhetsskyld.— Eirik Nesset Hjelvik (@EirikNH) 25. januar 2014 Uwe Röslers menn tok ledelsen ved fjorårets finalehelt Ben Watson etter 36 minutter, men Aaron Wilbraham utlignet for Palace i det 69. minutt. James McArthur ble matchvinner ti minutter senere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer