Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pulis: - Vet ikke om det er kjeven eller nakken

Parr båret ut med oksygenmaske mot Wigan.

UT PÅ BÅRE: Jonathan Parr er båret ut med oksygenmaske under FA-cup-kampen mellom Crystal Palace og Wigan. Her fra en annen kamp. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK
UT PÅ BÅRE: Jonathan Parr er båret ut med oksygenmaske under FA-cup-kampen mellom Crystal Palace og Wigan. Her fra en annen kamp. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Lite hyggelige scener utspilte seg i kampen mellom Crystal Palace og Wigan. Norske Jonathan Parr ble nemlig liggende nede, og måtte bli båret ut med oksygenmaske til ansiktet.

Det melder The Times-journalist Tony Barret på sin Twitter-profil.

Parr startet FA-cup-møtet mot Wigan, og skaden skjedde allerede etter 36 minutter. Ifølge BBC var det etter en duell med Callum McManaman at venstrebacken ble liggende. Kampen ble stoppet i åtte minutter, før Parr med oksygenmaske ble båret ut av banen.

- Det så ikke bra ut for Jonny Parr. Håper det ikke er så ille som det så ut, skrev Crystal Palace sin kommunikasjonmedarbeider Luke Tygby på Twitter.

Ifølge TV 2-reporter Eirik Nesset Hjelvik skal det imidlertid stå bra til med nordmann ut fra forholdene. Han skriver på sin Twitter-profil at det er faren som står bak informasjonen, og at Parr er kjørt til sykehus for sikkerhets skyld.

Ifølge pappa Roger står det etter forholdene bra til med Jonathan Parr. Kjørt til sjukehus og røntgen for sikkerhetsskyld.— Eirik Nesset Hjelvik (@EirikNH) 25. januar 2014
Uwe Röslers menn tok ledelsen ved fjorårets finalehelt Ben Watson etter 36 minutter, men Aaron Wilbraham utlignet for Palace i det 69. minutt. James McArthur ble matchvinner ti minutter senere.

Nå har også Palace-trener Tony Pulis kommentert hva som har skjedd,

- Jonathan Parr har blitt fraktet til sykehus etter å ha blitt båret av banen mot Wigan. Vi er ikke sikker på om problemet er med kjeven eller nakken hans, sier han ifølge Barret på Twitter.

Jonathan Parr is stretchered off the field against Wigan just before half-time. #cpfc pic.twitter.com/COGPc1Tggg

— Holmesdale Online (@Holmesdale) 25. januar 2014

Hele Norges coronakart