Pulis krever videodømming etter denne episoden

- Hvor lang tid ville det tatt å sjekke om ballen var inne?

OMDISKUTERT: I første instans, burde dommer dømt frispark mot Robert Huth for angrep på Heurelho Gomes, men når han ikke gjorde det, burde han kanskje ha sett at Peter Crouch stoppet ballen etter at den var over streken. Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples
OMDISKUTERT: I første instans, burde dommer dømt frispark mot Robert Huth for angrep på Heurelho Gomes, men når han ikke gjorde det, burde han kanskje ha sett at Peter Crouch stoppet ballen etter at den var over streken. Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren StaplesVis mer

|||Debatten om bruk av videoteknologi i fotball blusset opp igjen da Stoke ble snytt for 2-2-målet mot Tottenham lørdag.

I siste minutt av hjemmekampen viste TV-bildene at nikken til Jonathan Walters var over streken, men dommer Chris Foy vinket spillet videre. Dermed tapte Stoke 1-2.

- Hvor lang ville det tatt om de brukte teknologi for å sjekke om ballen var inne? Et minutt, kanskje. Men vi er bare Stoke, og jeg er bare Tony Pulis, sa Stoke-manager Pulis oppgitt.

Foy sto perfekt plassert for å se at ballen var inne, men han så bort på linjemannen og vinket deretter spillet videre.

- Jeg aner ikke hvorfor han så på linjemannen. Jeg er klar over at han ikke gjorde det med vilje, og vi må bare tåle det. Men tre-fire av spillerne mine jublet for scoring, og de gjør ikke det om de ikke er sikre, fortsatte Pulis.

Debatten om bruk av videobevis blusset opp da Frank Lampards scoring for England i VM-kampen mot Tyskland ble bortdømt selv om ballen var langt over streken. Scoringen ville gitt 2-2 i en kamp England i stedet tapte 1-4.

(NTB)