Tony Pulis ferdig i WBA:

Pulis sparket som WBA-manager

Etter 0-4-tap.

SPARKET: Tony Pulis er ferdig som manager i West Bromwich. Klubbledelsen fikk nok etter lørdagens 0-4-tap hjemme mot Chelsea. Foto: NTB Scanpix
SPARKET: Tony Pulis er ferdig som manager i West Bromwich. Klubbledelsen fikk nok etter lørdagens 0-4-tap hjemme mot Chelsea. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tony Pulis er ferdig som manager i West Bromwich. Klubbledelsen fikk nok etter lørdagens 0-4-tap hjemme mot Chelsea.

– Slike avgjørelser er aldri enkle å ta, men klubbens interesser går foran alt. Vi lever av resultater, og de har vært veldig skuffende siden slutten av forrige sesong. Vi vil benytte anledningen til å takke for Tonys bidrag og den harde jobben han har gjort i en tid klubben er i forandring, sier WBAs styreleder John Williams.

Pulis tok over som West Brom-manager i 2015. Waliseren er blitt kjent for å stå for en fysisk fotballstil. I vår ledet han klubben til en sterk 10.-plass.

Denne sesongen har West Bromwich fått en tung start. Etter tolv Premier League-runder ligger Midlands-klubben rett over nedrykksstreken med ti poeng. «The Baggies» står med kun to seirer, fire uavgjort og seks tap.

Pulis' spesialitet har alltid vært å holde nullen og gjerne vinne kamper 1-0, men WBA har sluppet inn mål i sine sju siste ligakamper. Ifølge statistikerne i Opta scoret laget totalt 105 mål på 106 PL-kamper under Pulis' ledelse.

59-åringen har tidligere trent lag som Stoke og Crystal Palace.

Assistentmanager Gary Megson skal lede WBA fram til en endelig erstatter er på plass.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer