Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pulis vil ikke bruke Carew mot Chelsea

- Risikabelt, mener Stoke-sjefen.

UTSATT COMEBACK: John Carew er neppe på banen igjen for Stoke før tidligst neste helg.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples
UTSATT COMEBACK: John Carew er neppe på banen igjen for Stoke før tidligst neste helg.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples Vis mer

Følg helgas Premier League-runde i Dagbladets fotballstudio!

(Dagbladet): John Carew måtte stå over Norges EM-kvalikkamp mot Danmark på grunn av en ryggskade, og så Erik Huseklepp utlikne fra tribunen på Ullevaal.

Håpet i Stoke var at nordmannen skulle bli klar til helgas viktige kamp mot Chelsea på hjemmebane, men manager Tony Pulis sier i dag at Carew neppe er i form til å spille kampen.

- John er godt på vei tilbake, men lørdag er nok for tidlig for ham. Vi vil være sikre på at han forblir frisk når han først kommer tilbake, sier manageren til klubbens hjemmesider.

Satser på Spurs neste uke
- For øyeblikket er det risikabelt å bruke ham, og det kan sette ham tilbake enda noen uker, ettersom han fortsatt lider av ryggspasmer. Jeg tror det er mer realistisk at han spiller mot Tottenham (neste lørdag, journ.anm.), og så er klar til FA-cupsemifinalen uka etter, sier Pulis.

Carew begynte med lett trening igjen for tre dager siden, og sa selv til Dagbladet at målet hans er å være i full fotballtrening med Stoke om en ukes tid fra i dag.

Det vil i så fall bety at Tony Pulis gjør riktig i å forvente at nordmannen kan bidra mot Tottenham neste helg.

Skadeplaget
Carew var tre måneder på sidelinja med ryggplager også vinteren 2008/2009. Siden har han trent mye alternativt, og i perioder hatt småskader som har hemmet ham.

Sist han var på banen var for Stoke mot West Ham 5. mars, og smertene i ryggen gjorde altså også at han måtte melde forfall fra landskampen mot Danmark.

Landslagsspissen har spilt bare 120 av de 360 minuttene med EM-kvalikfotball Norge har vært gjennom siden september.

Han har spilt ni kamper og scoret to mål siden han gikk på lån fra Aston Villa til Stoke i januar.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media