Erling Braut Haaland

Punget ut

Erling Braut Haaland (21) kostet på seg litt ekstra på ferie i solfylte Marbella.

STJERNEFAKTOR: Manchester City- og Norge-spissen dyrket en av sine lidenskaper på ferie i Marbella. Foto: Beate Oma Dahle / NTB
STJERNEFAKTOR: Manchester City- og Norge-spissen dyrket en av sine lidenskaper på ferie i Marbella. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Vis mer
Publisert

I tillegg til å være en av de største fotballstjernene på planeten, er det en dårlig skjult hemmelighet at Erling Braut Haaland har sansen for dyre og eksklusive ting.

Dagbladet har tidligere omtalt 21-åringens svært eksklusive klokke som han dukket opp med rundt armen under Norges landslagssamling i mai. Klokka skal ha en verdi til om lag 250.000 kroner som ny.

Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Også sko er noe som skal vekke stor interesse hos jærbuen. I den ferskeste episoden av det verdenskjente sko-showet «Complex» dukker nemlig Haaland opp i en skobutikk i Marbella, der han nylig var på ferie.

- Jeg har alltid likt sko, det spiller ingen rolle hvilket merke. Nå samler jeg på sko. Jeg elsker sko, det må jeg si, åpnet Haaland med å si til programleder Joe La Puma.

MARBELLA: Erling Braut Haaland skapte stemning da han tok over som DJ. Vis mer

Brukte gigantsum

Showets konsept er at verdensstjerner kommer inn til butikken for å snakke om forholdet deres til sko, og avsluttes med at gjesten tar med seg noen nye par hjem. David Beckham, Cristiano Ronaldo og Neymar har blant annet gjestet showet.

Etter å ha sett seg rundt og valgt seg ut noen favoritter, var det Haalands tur til å åpne lommeboka og bla ut for noen nye par til samlinga.

Totalt valgte han ut fem par, med en samlet verdi til 4020 euro - tilsvarende rett i overkant av 41 000 norske kroner(!), etter dagens kurs.

Det dyreste var et par off-White x Nike Air Force 1, som kostet 15 100 norske kroner. Ifølge rapportene skal Haaland ha en ukelønn på rundt fire millioner norske kroner i Manchester City.

SVINDYRE: Disse skoene betalte Erling Braut Haaland over 15.000 for.
SVINDYRE: Disse skoene betalte Erling Braut Haaland over 15.000 for. Vis mer

Far og sønn

Haaland avslørte også at hans far, Alfie Haaland, har en stor interesse for sko. På spørsmål om han sjekker reaksjonene til folk på sosiale medier når han blir avbildet med det nyeste og mest eksklusive, peker han på sin far.

- Nei, jeg sjekker ikke dette, men min far har dette med seg.

- Så Alfie sjekker mer enn deg?

- Jeg tror Alfie gjør det litt mer enn meg, sier Haaland med et smil.

På slutten av seansen fikk programleder La Puma også med seg to drakter i gave fra Haaland. Norges røde hjemmedrakt og Norges hvite bortedrakt - selvfølgelig med «Haaland» på ryggen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer