Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Punkterte semifinalen tidlig

Ny finale på Strømmen-jentene.

TRE MÅL PÅ EN HALVTIME: Diana Matheson og Nasra Abdullah scoret hvert sitt mål i semifinalen mot Trondheims-Ørn. Foto:  Bjørn Sigurdsøn  / SCANPIX
TRE MÅL PÅ EN HALVTIME: Diana Matheson og Nasra Abdullah scoret hvert sitt mål i semifinalen mot Trondheims-Ørn. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX Vis mer

|||Team Strømmen scoret tre ganger i den første halvtimen og er igjen klar for kvinnenes cupfinale i fotball.

Trondheims-Ørn, som spilte finale ni ganger på ti år fra 1993, og vant åtte av dem, må fortsatt vente på sin første finale siden 2002. Strømmen-jentene 3-1 i semifinalen.

Nasra Abdullah skjøt gjestene i ledelse etter et kvarter, og minuttet senere bidro en stygg keepertabbe av Lise Beate Bye til å avgjøre kampen. Rhian Wilkinson lempet en mellomting mellom innlegg og skudd inn på mål. Bye feilberegnet både ballens bue og egen posisjon, og ballen spratt opp i nettaket mens hun rygget inn i mål.

Ørn rakk ikke å komme seg etter sjokket før Diana Matheson la på til 3-0, og da var det meste avgjort.

Kristin Lie reduserte med hodet før pause, men nærmere kom aldri hjemmelaget.

- Det er klart vi fikk mye hjelp når vi fikk et mål gratis, men vi var klart best. I annen omgang kjørte vi rett og slett over dem, sa Team Strømmen-trener Janne Jansson til rb.no.

Team Strømmen har spilt finale to ganger de fire siste årene, men tapt begge ganger. I fjor ble det 1-3 for Røa, som kan bli motstander i år igjen. Tittelforsvareren spiller semifinale borte mot Klepp onsdag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media