Puppeklubben ødela

Boris Becker mener kona Barbaras mange venninner har skylda for at ekteskapet sprakk.

Den tidligere tennisstjernen ble offisielt skilt fra Barbara for to uker siden, og hun beholder omsorgen for parets to barn. I tillegg fikk hun 125,5 millioner kroner.

I dag letter Boris litt på sløret om hva som lå bak skilsmissen. Ifølge The Sun skulder han på «Pupp- og rumpeklubben» som til stadighet arrangerte fester hjemme i Becker-villaen utenfor München.

- De var Münchens 10 mest berømte kvinner. De møttes og fantaserte sammen. Halvparten er skilt eller separert. Huset vårt var alltid fullt med fester, sier Becker til Der Spiegel.

Han innrømmer at skilsmissen og savnet etter ungene har gjort ham deprimert, men at splittelsen var riktig.

- Jeg innbilte meg aldri at jeg ville bli skilt og kunne se barna og kvinnen jeg elsket bare hver andre-tredje uke. Derfor sier jeg at dette er mitt største nederlag.

Becker er for tida kjæreste med ræppstjerne Sabrina Setlur, men sliter med krav fra tidligere forbindelser.

I dag starter en rettssak i London, der en russisk kvinne krever 50 mill. kroner på vegne av sin 10 måneder gamle sønn. Ifølge kvinnen er Becker faren etter et heftig møte i et skap.

Becker kan av juridiske årsaker ikke snakke om kvinnen, men forteller hvordan hvordan kona fikk vite om den påståtte skandalen.

- Jeg måtte forklare hele problemet for Barbara. Hun tok det bra, og var informert fra starten. Vi spilte med åpne kort, og dette er ikke skyld i skilsmissen.

(Dagbladet.no)

NY DAME: Sabrina Setlur er Beckers nye flamme.