Pusterom for Drillo

LONDON (Dagbladet): Wimbledon- Leicester 2- 1. Med seks poeng ned til nedrykksstreken har Wimbledon igjen skaffet seg pusterom.

Seieren går ikke inn i fotballhistorien for sitt pene spill, men det bryr en lettet Drillo seg lite om. Resultatet betyr at han har ridd av den kanskje mest stormfulle uka av sitt managerliv.

For et lag ute av form å få vite at deres to mest sentrale spillere var skadet, må være rene dødsdommen. Så ikke for Wimbledon. Uteblivelsen av keeper Sullivan og midtstopper Hreidarsson merket man knapt. Heller ikke turbulensen rundt Hammams kontroversielle forsøk på å selge Hartson, og de følgende ytringer fra Euell og Cort om at de vil bort fra klubben.

Men Drillo innrømmer at det har krevd maksimal opp-psyking.

- Jeg tror dere så at spiriten var tilbake i dag. Viljen til å vinne var suveren. Vi har hatt to viktige møter siden Derby-kampen. Det ene tok spillerne selv initiativet til. Og det de kom fram til var blant annet at det var

de som måtte vinne, ikke Lars, Mick eller jeg, sier Drillo.

Drillo viste til statistikken som tilsa at lag som scorer fem mål i en kamp ikke scorer mer enn ett i neste, og på spørsmål om hvordan han vet at engelsk presse ikke liker fotballen hans, svarte han bare:

- Fordi jeg har ører.

Lite tydet på at utspillene til Jason Euell og Carl Cort hadde svekket deres kampglød. Førstnevnte var banens beste, og herjet vilt på midtbanen. Han var også mannen som ble felt forut for straffesparket som ga Wim-bledon 1- 0-ledelsen.

Nøytralisert


Cort kvitterte med å sette ballen i mål tre minutter før slutt. Og kunne på en heldigere dag ha scoret to til.

En annen som briljerte var Trond Andersen, noe Egil Olsen også framholdt:

- Trond var meget bra. Jeg tror nesten ikke han gjorde en eneste feil hele kampen. Vi trengte litt av det etter Hreidarsson-beskjeden på fredag, sier han.

Beskjeden gikk ut på at Hreidarsson er ute i fire uker etter en leggoperasjon.

Full kontroll


Andersens kontroll i midtforsvaret var imponerende, selv uten ham.

Collymore, som scoret hat-trick i forrige kamp, liknet mer på den spilleren vi husker ham for i Aston Villa. Det mest truende han kom opp med var litt hytting med neven til linjemannen. ankomme banen sammen med ham. Ifølge Drillo har han hatt møte med spillerne denne uka hvor han skisserte framtidsplanene for klubben, hvor blant annet kjøp av treningsfelt er på trappene.I ENGLAND