Pusterom for Sogndal

Møtet med gamleklubben ble ikke helt som Jostein Flo hadde håpet. Flo reiste fra Sogndal med 5-1-tap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

To poeng skilte Strømsgodset og Sogndal før dagens kamp. Etter nitti minutter på Fosshaugane er forskjellen fem poeng. Det betyr et etterlengtet pusterom fra bunnstriden for Sogndal. Strømsgodset derimot kom nærmere bunn med dagens tap.

Sogndal fikk en drømmeåpning på kveldens kamp. Unggutten Kristian Ystaas (19) ga hjemmelaget ledelsen i det første spilleminutt. Samme Ystaas var frampå halvveis ut i omgangen og scoret sitt andre Tippeliga-mål noensinne.

- Jeg har vært nær scoring flere ganger denne sesongen, og det var deilig å se ballen gå i mål. To scoringer på hjemmebane er en drøm, sa Ystaas til NTB.

Bare minuttet etter Ystaaas' andre punkterte forrige helgs Songdal-helt kampen. Roar Fredriksen scoret hat trick da Bryne ble slått 3-2 sist. Og det skulle vise seg at trekket med å flytte Fredriksen fram som spiss er et genitrekk.

Tre mål sist ble fulgt opp av to mål i dag. Fredriksen var sist på 3-0 og 5-1-målet et kvarter før slutt.

Hans Erik Ødegaard ga Strømsgodset poenghåp med sin 3-1-redusering noen minutter ut i andre omgang, men en annen spissveteran Mons Ivar Mjelde ga raskt svar på tiltale med sin 4-1-scoring etter én times spill.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer