Puttet kinaputt i munnen på kvinne og tente på

Mer tribunebråk i Sverige.

Det var bråk både i byen og inne på stadion i forbindelse med tirsdagens lokaloppgjør mellom Malmö og Helsingborg i svensk fotball.

Opprørspoliti måtte rykke inn på Malmö stadion da det ble bråk mellom rivaliserende tilhengere før kampen. Tilskuergruppene hetset hverandre før kampen, og etter hvert utartet det i fysiske sammenstøt.

Tidligere var det sammenstøt i sentrum av Malmö. Politiet pågrep 13 personer.

Dessuten ble 20 dansker stoppet av politiet ved Öresundbroen fordi det var «mistenke om at de ville begå lovbrudd i forbindelse med kampen». Halvparten ble pågrepet, halvparten ble sendt tilbake til Danmark.

Den styggeste episoden inntraff ved togstasjonen i Malmö, der en kvinnelig togfører ble skadd av en person som puttet en kinaputt i munnen hennes og tente på. Hun fikk behandling for brannskader på leppene.

Helsingborg vant kampen 2-1 med scoringer av Henrik Larsson og 19-årige Rasmus Jönsson, og festet grepet om bronseplassen i Allsvenskan, men Larsson måtte ut med skade og kan være tvilsom til Sveriges VM-kvalifiseringskamper.

Også mandag var det tilskuerbråk i svensk fotball. Da ble kampen mellom Syrianska og Västerås avbrutt rett før slutt fordi noen av Syrianskas tilhengere stormet gjestenes tribuneseksjon da Västerås utlignet.

Södertälje-laget, som med seier ville vært klar for opprykk til 1. divisjon, må regne med en streng straff.

Puttet kinaputt i munnen på kvinne og tente på

(NTB)

BRÅKMAKERE: Svensk fotball sliter igjen med opptøyer blant fans både på og utenfor stadion. Dette bildet er fra tribunebråket i lokaloppgjøret mellom Hammarby og Djurgården for to år siden.