Puyol åpner for videre landslagsspill

Men tror det er umulig å rekke EM.

- OPERASJONEN VIKTIGST: Barcelona-kaptein Carles Puyol holdt i dag en pressekonferanse der han sa at han tror det blir umulig å rekke EM. Men han åpner for å fortsette som landslagsspiller etter kneoperasjonen. Foto: Josep Lago, AFP / NTB scanpix
- OPERASJONEN VIKTIGST: Barcelona-kaptein Carles Puyol holdt i dag en pressekonferanse der han sa at han tror det blir umulig å rekke EM. Men han åpner for å fortsette som landslagsspiller etter kneoperasjonen. Foto: Josep Lago, AFP / NTB scanpixVis mer

Spania-stopper Carles Puyol sier det er «umulig» for ham å bli spilleklar til fotball-EM.

Barcelonas forsvarsspiller sliter med kneskade og må opereres. EM-sluttspillet innledes om en måneds tid.

- For å være ærlig så blir det veldig vanskelig, og jeg må bare vente og se hvordan operasjonen går, sa Puyol på en pressekonferanse i dag.

- Men jeg tror det er umulig fordi du trenger en rekonvalesensperiode etter en slik operasjon. Og da tror jeg de som er i bedre form bør dra, fortsatte Puyol.

Spania er i samme gruppe som Italia, Irland og Kroatia og spiller sin første kamp i EM 10. juni.

Trolig vil Real Madrids Sergio Ramos utgjøre spansk stopperduo med Barcelonas Gerard Pique i årets VM. Athletics Javi Martinez er en annen løsning.

34 år gamle Puyol står med 99 A-landskamper. Det er uvisst om det blir flere.

- Jeg sier ikke at jeg slutter med landslagsfotball eller at jeg ikke skal slutte med landslagsfotball. Akkurat nå er operasjonen det viktigste. Så får vi se. Det er ikke bare opp til meg, sa Puyol videre.

(NTB)