Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Puyol og Piqué tar med seg Fabregas fra London

Champions League-finalistene lader opp på Twitter.

MOROGUTT: Gerard Piqué er i lekent humør foran Champions League-finalen. Om et par timer er det alvor på Wembley.Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie Keogh
MOROGUTT: Gerard Piqué er i lekent humør foran Champions League-finalen. Om et par timer er det alvor på Wembley.Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

• Følg Champions League-finalen i fotballstudio kl. 20!

(Dagbladet): Ryan Giggs har kanskje et dårlig forhold til Twitter, men mange av medspillerne og motspillerne hans bruker mikrobloggnettstedet for alt det er verdt.

Det gir oss andre et sjeldent innblikk i de siste forberedelsene før Champions League-finalen.

Barcelona har vært i London siden tirsdag, og har trent på Arsenals hjemmebane de siste dagene.

Gerard Piqué og Carles Puyol benyttet muligheten til å sikre seg Cesc Fabregas - ikke på den måten katalanerne kanskje har ønsket de siste årene - men ved å «stjele» et bilde av landslagskollegaen fra Emirates.

- Jeg og Carles tok et bilde av Cesc fra skifteplassen hans i Arsenal-garderoben, skriver Piqué; på Twitter, og poserer med en glisende stoppermakker.

Rooney på tur
Rio Ferdinand er blant de mest ivrige fotballtwitrerne, og han også var framme med kameraet i går kveld.

- Akkurat ferdig med trening på Wembley. Matta er i nydelig stand, skriver Ferdinand, og banen ser plettfri ut bak ham.

Selv på kampdagen oppdaterer spillerne sine følgere på hva som foregår.

ENDELIG MED: Barcelona-stopperne Piqué og Carles Puyol med bilde av spilleren klubben har ønsket seg lenge, Cesc Fabregas.Foto: @3gerardpique
ENDELIG MED: Barcelona-stopperne Piqué og Carles Puyol med bilde av spilleren klubben har ønsket seg lenge, Cesc Fabregas.Foto: @3gerardpique Vis mer

- Tar en tur i parken for å løsne litt på beina til senere. Sååå spent, fastslår Wayne Rooney.

Unnskyldninger for tapere
Michael Owen kan neppe regne med å starte i dag, men ryktene sier at spissen starter på benken. Og kanskje han endelig får rett i sin egen spådom - at han vil gjøre et viktig mål for United i sesongavslutningen.

- God morgen til alle. Ventetida er over. Kampdagen er her og gutta er i god form. La oss håpe dette blir en minneverdig dag, skriver Owen.

Spent er også Barca-back Dani Alves:

- Ferdig med den siste treninga før den store finalen. Alt er klart før det store øyeblikket! Bare tapere trenger unnskyldninger. Hele Barca vil gi alt. Mot og glede er slagordet vårt, skriver brassen.

Champions League-finalen starter kl. 20.45, og Dagbladet følger hvert eneste spark og nesten hver eneste tweet i Fotballstudio.

PLETTFRI: Rio Ferdinand skryter av Wembley-matta.Foto: @rioferdy5
PLETTFRI: Rio Ferdinand skryter av Wembley-matta.Foto: @rioferdy5 Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media