Puyol tok kvelertak på medspiller

Spanske landslagsstjerner sloss på trening.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Barcelonas Carles Puyol og Valencias Vicente Rodriguez braket sammen i en durabelig slosskamp under trening i forkant av Spanias viktige kvalifiseringskamp mot San Marino onsdag.

Puyol, som nylig har skrevet under en ny kontrakt med Barcelona, tok kvelertak på landslagskameraten fra Valencia etter en hard takling.

Sjefen gikk imellom

Ifølge nyhetsbyrået PA skal landslagstrener Luis Aragones ha gått mellom de to kamphanene, og alt ser dermed ikke ut til å være bare idyll i den spanske leiren.

Spania ligger på andreplass i sin gruppe, og må vinne sin siste kamp for å ha det minste håp om å gå direkte til VM.

Blir de nummer to i gruppa, kan spanjolene bli en av Norges motstandere i playoff-kampene som avgjør om Hareides menn kommer til Tyskland neste sommer.

HARDT FOR SEG: Det kan virke som om Spanias landslagsspillere er frustrerte over at de sannsynligvis må spille kvalifisering for å komme til VM. Foto: AP/Scanpix
HARDT FOR SEG: Det kan virke som om Spanias landslagsspillere er frustrerte over at de sannsynligvis må spille kvalifisering for å komme til VM. Foto: AP/Scanpix Vis mer
KVELERTAK: Carles Puyol fra Barcelona barket sammen med Valencias Vicente Rodriguez på trening for Spania.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer