VIL HA BRÅK: Danmarks landslagstrener Jan Pytlick synes kritikken mot det danske håndballpublikummet er håpløs, og vil i stedet ha enda mer støy i hallen.Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
VIL HA BRÅK: Danmarks landslagstrener Jan Pytlick synes kritikken mot det danske håndballpublikummet er håpløs, og vil i stedet ha enda mer støy i hallen.Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer

Pytlick vil ha mer bråk i hallen

Fnyser av kritikken mot det danske håndballpublikummet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Danmarks EM-sjef ler av kritikken mot hjemmepublikummet. Jan Pytlick vil ha mer uro.

Det europeiske håndballforbundet (EHF) har stilt spørsmål ved danskenes tribuneoppførsel. EHF mener det blir for mye buing og negativ oppmerksomhet rundt Danmarks motstandere.

- Dette er bare en del av idretten, og jeg synes ikke det har vært mye av dette. Jeg vil heller si at publikum kan gi enda litt mer, sier Pytlick.

Laget hans er det eneste med bare seirer så langt i EM. Torsdag avsluttes hovedrunden mot Montenegro. Danmark skal kjøre for fullt selv om gruppeseieren er sikret allerede.

- Vi bruker alle våre spillere. Vi ønsker å fortsette på den bølgen vi nå er på. I tillegg vil vi gjerne skjerpe oss ytterligere. Vi har også et ansvar overfor publikum, sier Pytlick.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer