OPPGITT: Joey Barton mener dommerne ble lurt av Norwichs Bradley Johnson da han ble utvist mandag.Foto: SCANPIX/REUTERS/Dylan Martinez
OPPGITT: Joey Barton mener dommerne ble lurt av Norwichs Bradley Johnson da han ble utvist mandag.Foto: SCANPIX/REUTERS/Dylan MartinezVis mer

QPR anker Bartons røde kort

- Dommerne ble lurt, hevder midtbanerebellen.

Queens Park Rangers føler seg lurt og har anket det røde kortet Joey Barton fikk for angivelig å skalle til Norwichs Bradley Johnson i mandagens kamp.

- QPR har formelt levert en anke til Englands fotballforbund (FA) angående Joey Bartons utvisning mot Norwich. Klubben vil ikke komme med ytterlige uttalelser, het det fra London-klubben tirsdag.

Barton hadde gitt QPR ledelsen før han i det 36. minutt kranglet med Johnson. Det endte med at hissigproppen tilsynelatende skallet til Norwichs midtbanemann. Selv mente Barton at dommerne ble «lurt» til å vise ham ut.

- Dommerne ble lurt. De innrømmet i pausen at de aldri så det. Først ble jeg dratt i trøya og deretter sparket. Linjemannen så det definitivt ikke, bare Johnsons reaksjon, skrev han via Twitter.

- Jeg ville vært den første til å beklage dersom jeg gjorde noe, men det kan jeg ikke siden jeg vet at jeg ikke skallet til noen. Skuffende for lagkameratene og fansen, fortsatte Barton.

QPR-manager Neil Warnock mente også at dommerne ble lurt av at Johnson kastet seg i bakken med hendene til ansiktet.

- Hvem har sagt at juksing ikke blomstrer? Bradley lurte ham. Vi føler at vi har kjørt over noen svarte katter, det forandret kampen fullstendig, mente han.

Norwich utlignet ved Anthony Pilkington få minutter etter utvisningen og vant til slutt 2-1 etter Steve Morisons scoring i det 83. minutt.

(NTB)