QPR-Caulker til Southampton på lån

Ett år.

TIL SOUTHAMPTON: QPRs Steven Caulker (23) har signert en ettårig låneavtale med Southampton. Det melder klubben onsdag. Foto: BPI/REX Shutterstock
TIL SOUTHAMPTON: QPRs Steven Caulker (23) har signert en ettårig låneavtale med Southampton. Det melder klubben onsdag. Foto: BPI/REX Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

QPRs Steven Caulker (23) har signert en ettårig låneavtale med Southampton. Det melder klubben onsdag.

Caulker hentes inn som erstatter etter at forsvarsspiller Toby Alderweireld forlot klubben til fordel for Tottenham i sommer. Samtidig er midtstopper Florin Gardos er ute med en kneskade.

- Klubben er ambisiøs, så det å være en del av dette er en stor mulighet, sier Caulker til Southamptons nettside.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

Forsvarsspilleren kom til QPR fra Cardiff i 2014, og spilte 35 kamper for London-laget som rykket ned forrige sesong. Mellom 2009 og 2013 var han Tottenham-spiller, men var på flere låneopphold i løpet av tida.

Caulker står også med en landslagsopptreden for England, en vennskapskamp mot Sverige i 2012.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer