QPR fullstendig ydmyket av Manchester City i skjebnekampen. Rykker ned

Agüero i storslag.

OVERLEGNE: Sergio Agüero og Manchester City regelrett kjørte over QPR på Ethiad. Det vil si at London-laget rykker ned. Foto: AP Photo/Jon Super
OVERLEGNE: Sergio Agüero og Manchester City regelrett kjørte over QPR på Ethiad. Det vil si at London-laget rykker ned. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Manchester City - QPR 6-0

(Dagbladet): Det var Queens Park Rangers som hadde alt presset på sine skuldre i møtet med Manchester City i dag. London-laget måtte vinne dagens kamp dersom de fortsatt skulle ha håp om å spille i Premier League også neste sesong.

Men det ble tidlig klart at det ikke var en realitet. Faktisk ble QPR regelrett ydmyket av Manchester City og en Sergio Agüero i storslag.

- Vi var håpefulle da vi kom hit, men vi skjøt oss selv i foten og ga bort tre scoringer. Vi møtte egentlig ikke opp, og de er et veldig godt lag. Gutta er veldig skuffet over seg selv. Vi synes også synd på den tilreisende fansen, sier manager Chris Ramsey

Dårlig start QPR fikk en marerittstart. Sergio Agüero kriget seg fram og fikk omsider satt ballen i mål over keeper Robert. Klokka viste fire minutter.

QPR hadde store problemer med å følge med det høye Chelsea-tempoet. Og vondt ble verre etter at halvtimen var spilt. Aleksandar Kolarov satte ballen rett gjennom muren og i mål på et frispark.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.