OVERLEGNE: Sergio Agüero og Manchester City regelrett kjørte over QPR på Ethiad. Det vil si at London-laget rykker ned. Foto: AP Photo/Jon Super
OVERLEGNE: Sergio Agüero og Manchester City regelrett kjørte over QPR på Ethiad. Det vil si at London-laget rykker ned. Foto: AP Photo/Jon SuperVis mer

QPR fullstendig ydmyket av Manchester City i skjebnekampen. Rykker ned

Agüero i storslag.

• Manchester City - QPR 6-0

(Dagbladet): Det var Queens Park Rangers som hadde alt presset på sine skuldre i møtet med Manchester City i dag. London-laget måtte vinne dagens kamp dersom de fortsatt skulle ha håp om å spille i Premier League også neste sesong.

Men det ble tidlig klart at det ikke var en realitet. Faktisk ble QPR regelrett ydmyket av Manchester City og en Sergio Agüero i storslag.

- Vi var håpefulle da vi kom hit, men vi skjøt oss selv i foten og ga bort tre scoringer. Vi møtte egentlig ikke opp, og de er et veldig godt lag. Gutta er veldig skuffet over seg selv. Vi synes også synd på den tilreisende fansen, sier manager Chris Ramsey

Dårlig start QPR fikk en marerittstart. Sergio Agüero kriget seg fram og fikk omsider satt ballen i mål over keeper Robert. Klokka viste fire minutter.

QPR hadde store problemer med å følge med det høye Chelsea-tempoet. Og vondt ble verre etter at halvtimen var spilt. Aleksandar Kolarov satte ballen rett gjennom muren og i mål på et frispark.

Men London-laget hadde på ingen måte gitt opp. Iallfall ikke da. Fem minutter før pause hadde de en dobbeltsjanse da Leroy Fer først sendte en suser i tverrliggeren, der Bobby Zamora var på returen. Men Joe Hart var tilbake på plass og plukket det svake headingsforsøket på streken.

Hat trick Manchester City satte nedrykksspikeren bare dypere i nedrykkskista for QPR.

TØFF DAG PÅ JOBB: QPR rykker ned. Foto: Reuters / Jason Cairnduff
TØFF DAG PÅ JOBB: QPR rykker ned. Foto: Reuters / Jason Cairnduff Vis mer

Fem minutter etter pause ryddet de lyseblå unna en corner, og satte lynraskt i gang på en kontring. Pasningen fra David Silva til Agüero skulle vært bankers for Suk-Young, men sørkoreaneren misset.

Lite hjalp det når dagens konge på Ethiad, Sergio Agüero, kunne legge på til 4-0 fra straffemerket. Hat trick.

James Milner førte seg også opp på scoringslista. 5-0. Tre mål og to assist på Agüero for øvrig.

6-0: David Silva etter en lekker hælflikk fra Wilfried Bony.