MÅLLØST: Keeper Joe Hart var delaktig i at det ikke ble noen scoringer i London. Keeperen hadde blant annet en god redning. Queens Park Rangers og Manchester City Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK/NTB scanpix
MÅLLØST: Keeper Joe Hart var delaktig i at det ikke ble noen scoringer i London. Keeperen hadde blant annet en god redning. Queens Park Rangers og Manchester City Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK/NTB scanpixVis mer

QPR med en hjelpende hånd til Manchester United

- Jeg er frustrert, sier Mancini.

(Dagbladet): Queens Park Rangers-Manchester City 0-0 (0-0)

Roberto Mancini og Manchester City var allerede før kampen fem poeng bak serieleder og naborival Manchester United. Laget måtte ha tre poeng for å legge press på naboen som spiller mot Southampton i morgen.

Til tross for at bortelaget hadde ballen rundt 70 prosent av tiden spilte ikke de lyseblå seg til store sjanser. Hver gang de spilte seg høyt i banen møtte de en vegg av blåhvite. Og når de først spilte seg gjennom forsvaret ble de stoppet av en strålende Julio Cesar i QPR-målet.

- Han er en av de beste keeperne i verden og jeg er glad på hans vegne fordi jeg kjenner ham godt, sa City-manager Roberto Mancini om Cesar etter kampen.

Sisteskansen vartet blant annet opp med en matchvinnerredning på forsøket fra David Silva snaut syv minutter før slutt. Spanjolen fikk ballen fra Edin Dzeko og avsluttet fra fem meter, men ballen ble mesterlig reddet av Cesar.

Frustrert Mancini Nærmere kom ikke Manchester City, som nok føler at de kastet bort to poeng i ligagull-kampen.

FRUSTRERT: City-manager Roberto Mancini var fustrert over at laget hans ikke maktet å score. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK/NTB scanpix
FRUSTRERT: City-manager Roberto Mancini var fustrert over at laget hans ikke maktet å score. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK/NTB scanpix Vis mer

- Jeg er frustrert fordi vi ikke vant kampen. Dette er fotball, og kanskje vi skulle spilt annerledes. Banen var våt og det blåste, det var vanskelig fordi de spilte med ti spillere bak ballen. Jeg vet at United vil være glade, vi misbrukte en stor mulighet, men vi spilte godt. I fotball må du score mål, sier Mancini via TV 2 etter kampen.

Begge klubbene ropte på straffespark i løpet av kampen, i det som var to tvilsomme situasjoner hvor henholdsvis Loic Remy og Scott Sinclair gikk i bakken. Dommer Phil Dowd foretok seg imidlertid ingenting.

I TV 2-studio var de uenige om City skulle hatt straffespark da Scott Sinclair gikk i bakken i en duell. Erik Thorstvedt og Peter Beagrie mente det var straffespark, mens Thomas Myhre mente at det ikke var det.

Startet best Manchester City startet kampen best, og fikk en stor mulighet til å ta ledelsen i den første omgangen. David Silva dro seg fint fri på kanten og la ballen perfekt inn til Zabaleta som kom stormende inn i feltet. Stupheadingen fra sistnevnte smalt imidlertid i tverrliggeren bak QPE-keeper Cesar.

Begge keeperne måtte vise sitt ypperste for å holde nullen i omgangen. Først nektet Joe Hart playmaker Adel Taarabt scoring med en fin inngripen etter en kontring, før Julio Cesar reddet et langskudd fra Gareth Barry.

Harry Redknapp har tidligere uttalt at troppen han besitter er alt for liten. Det kan tenkes at manageren har et poeng, for i kveld satt det to keepere på benken til Queens Park Rangers. Like etter kampen avbrøt han et intervju for å ta telefonen fordi det kunne være snakk om overganger.

STRAFFESITUASJONEN: Her er situasjonen hvor Nedum Onuoha takler Scott Sinclair. Spørsmålet er om han var på ballen før han tok spilleren. Foto: EPA/ANDY RAIN/NTB scanpix
STRAFFESITUASJONEN: Her er situasjonen hvor Nedum Onuoha takler Scott Sinclair. Spørsmålet er om han var på ballen før han tok spilleren. Foto: EPA/ANDY RAIN/NTB scanpix Vis mer

- Vi jobber med å få spillere inn. Jeg har bare 17 spillere tilgjengelig fra min 25-mannstropp, sier Redknapp ifølge BBC.

Midtstopper Ryan Nelsen spilte sin siste kamp for QPR i kveld. Han skal nå bli manager i den kanadiske klubben Toronto.