FIKK DUNNE-HJELP: Joey Barton og Heidar Helguson kunne juble for ett poeng etter at Richard Dunne scoret sitt niende selvmål i karrieren. Det er mest i Premier League-historien.Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie Keogh
FIKK DUNNE-HJELP: Joey Barton og Heidar Helguson kunne juble for ett poeng etter at Richard Dunne scoret sitt niende selvmål i karrieren. Det er mest i Premier League-historien.Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie KeoghVis mer

QPR reddet av historisk Dunne-selvmål

Satte ballen i eget nett for niende gang i karrieren.

Neil Warnock er foreløpig siste manager som går til angrep på engelske fotballdommere. Queens Park Rangers-sjefen var lite fornøyd med Michael Oliver etter søndagens 1-1 mot Aston Villa.

Warnock var illsint over at Aston Villa fikk en særdeles tvilsom straffe etter 58 minutter. Barry Bannan scoret fra krittmerket etter at dommeren angivelig så at QPRs Armand Traore rev i Gabriel Agbonlahor. Av fjernsynsbildene så det ut til at Agbonlahor ville ha corner. I stedet fikk bortelaget straffespark. QPR-manager Warnock mente hans lag i tillegg skulle hatt to straffespark og Villa to røde kort.

- Jeg syns Traore var litt tett i toppen og naiv, men vi skal ikke lage noe nummer av det. Vi prøver ikke å påvirke dommerne eller noe. James Collins og nummer ti (Charles N'Zogbia) burde begge fått to gule kort. Ikke en eneste Aston Villa-supporter ropte på straffespark, sukket Warnock.

Han omtalte sitt eget lag som strålende, før han fortsatte tiraden mot dommeren.

- Mine gutter fortjente bedre. Traores straffespark. Kom igjen, jeg har aldri sett noe lignende. Han ville bare gi straffe, og det var helt feil, sa Warnock som heller ikke forsto hvorfor ikke Alan Hutton, Villas back, fikk straffe imot for hands.

Traore fikk gult kort i straffesituasjonen og ble senere utvist da han fikk ett til.

Aston Villa var på vei mot tre poeng, men på overtid gikk et innlegg fra tidligere Lillestrøm-angriper Heidar Helguson via Villa-duoen Stephen Warnock og til sist uheldige Richard Dunne og i eget mål. Dunne er oppe i ni selvmål i den engelske serien, hvilket er rekord.

(NTB)