QPR-spiller viser fram sin bare mage i britiske aviser

Stemples som feit av sjefen.

TO KILO FOR MYE? Ade Taarabt likte dårlig at QPR-manager Harry Redknapp stemplet han som feit. I dag står marokkaneren fram med bar mage i flere britiske aviser, blant annet oppe til venstre på Daily Mails sportsforside. Foto: AFP /GLYN KIRK / NTB SCANPIX / Faksimile
TO KILO FOR MYE? Ade Taarabt likte dårlig at QPR-manager Harry Redknapp stemplet han som feit. I dag står marokkaneren fram med bar mage i flere britiske aviser, blant annet oppe til venstre på Daily Mails sportsforside. Foto: AFP /GLYN KIRK / NTB SCANPIX / FaksimileVis mer

(Dagbladet): Det var et uskyldig spørsmål om Adel Taarabt som utløste tiraden fra Harry Redknapp søndag, etter 2-3 mot Liverpool.

QPR-sjefen mener han selv, som 67-åring, klarer å løpe mer enn den marokkanske fotballspilleren i kamp. Og han stemplet reserven som «20 kilo overvektig».

I tillegg røpte Redknapp at Taarabt håver inn mer enn 30 millioner kroner i året, uten å gidde å trene.

I dag velger playmakeren å svare både med ord og bilde. 25-åringen er avbildet med bar mage i både Daily Mail og The Sun.

INGEN PLAN? Queens Park Rangers- manager Harry Redknapp får ingen god attest tilbake fra Taarabt. Foto: AP /Tim Ireland / NTB SCANPIX
INGEN PLAN? Queens Park Rangers- manager Harry Redknapp får ingen god attest tilbake fra Taarabt. Foto: AP /Tim Ireland / NTB SCANPIX Vis mer

- Ser jeg overvektig ut? sier Taarabt, den 1,80 meter høye spilleren som sier vekta ligger på 85 kilo.

Den tidligere Milan-angriperen slår kraftig tilbake mot Redknapp, som han mener ikke holder mål som manager på toppnivå.

- Jeg tror han er opprørt fordi vi vi taper kamper for øyeblikket. Da finner han unnskyldninger, sier Taarabt.

Han sier Redknapp ikke har har en plan for kampene, og at manageren bare snakker i mobilen og aldri er til stedet på treningene.

LEID UT TIL MILAN: Adel Taarabt sier han er en kilo lettere nå enn da han var på utlån til italienske Milan forrige sesong. Foto: AP /Luca Bruno / NTB SCANPIX
LEID UT TIL MILAN: Adel Taarabt sier han er en kilo lettere nå enn da han var på utlån til italienske Milan forrige sesong. Foto: AP /Luca Bruno / NTB SCANPIX Vis mer

- Vi aner ikke hvordan vi skal presse som et lag. Dette handler ikke om å løpe rundt, vi må spillet med hjernen, sier teknikeren.

Han klager også på treningsopplegget i London-klubben.

- Det holder ikke samme standar som jeg var vant til fra Milan, eller det jeg forventer av en annen manager. Det er ikke intenst nok, spillerne er ikke motiverte. Og det var det samme i Tottenham for mange år siden, sier Taarabt.

Etter kraftsalven mot sjefen er ikke Taarabt akkurat nærmere en plass i QPRs startellever. Hvis ikke da QPRs nye sportsdirektør Les Ferdinand overtar for Redknapp hos tabelljumboen.

- Jeg snakkeet med Les Ferdinand og han sa til meg «for en spiller du er, du burde hvert på laget i hver kamp. Jeg så deg for Milan, og du var fantastisk», sier Taarabt.