QPR-spiller voldtektsiktet

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fotballspilleren Terrell Forbes (22) er siktet for voldtekt mot en 15 år gammel jente.

LONDON (Dagbladet): Forbes er profesjonell fotballspiller i den engelske andredivisjonsklubben Queens Park Rangers.

London-klubben gikk i går ut og bekreftet at 22-åringen er varetektsfengslet og siktet for voldtekt. Forbes, som kom til klubben fra West Ham, har denne sesongen spilt 30 kamper for QPR som kjemper om opprykk til førstedivisjon.

- Klubben samarbeider med politiet, og vil også gjøre det i fremtida, heter det i en ordknapp pressemelding som ble sendt ut i går kveld.

Forsvarsspilleren vil i dag bli framstilt for retten på nytt, og det vil bli tatt stilling til om Forbes kan løslates mot kausjon. Ifølge den 15 år gamle jenta skal voldtekten ha funnet sted i midten av mars. Fotballspilleren ble første gang pågrepet 17. mars, men ble seinere løslatt. I går ble han pågrepet, og fengslet på nytt.

Britisk fotball har denne sesongen blitt rystet av flere skandaler. Like etter sesongstart ble to Premier League-spillere varetektsfengslet etter at en ung jente anmeldte dem for voldtekt.Tre Leicester-spillere er fortsatt siktet for overgrep mot tre kvinner på La Manga i Spania tidligere denne måneden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer