DÅRLIG ETTERMIDDAG: Neil Warnock hadde nok å være skuffet over etter 0-6 for Fulham, men QPR-manageren ville ikke snakke mye om hvor det ble av Adel Taarabt etter at han ble tatt av banen.Foto: SCANPIX/AFP/GLYN KIRK
DÅRLIG ETTERMIDDAG: Neil Warnock hadde nok å være skuffet over etter 0-6 for Fulham, men QPR-manageren ville ikke snakke mye om hvor det ble av Adel Taarabt etter at han ble tatt av banen.Foto: SCANPIX/AFP/GLYN KIRKVis mer

QPR-stjernen stakk i pausen - her venter han på bussen

Adel Taarabt skal ha spurt fotografen hva stillingen var.

(Dagbladet): Queens Park Rangers fikk rundjuling av Fulham i går, og Brede Hangelands lagkamerater dundret seks scoringer forbi de til nå lovende nyopprykkede fra London.

Manager Neil Warnocks forferdelige ettermiddag ble ikke særlig bedre da det kom rapporter om at stjernespiller Adel Taarabt stakk av fra Craven Cottage etter å ha blitt byttet ut i pausen.

- Det er ikke mitt problem for øyeblikket. Jeg har ingen anelse. Jeg har større bekymringer enn enkeltspillere etter et 6-0-tap, sier Warnock, ifølge Telegraph.

Da pressen fortsatte å spørre om Warnock visste om Taarabt hadde blitt på stadion for å se andre omgang, avbrøt manageren pressekonferansen.

- Det kommer dager hvor Adel blir byttet ut. Det kommer dager hvor han vil «throw his toys out the pram», men det er ikke noe jeg bekymrer meg for. Jeg har et større problem dersom noen blir glade for å bli byttet ut, sa Warnock, og tok kvelden.

På vei til bussen
Men QPRs norske supporterklubb har svaret på hvor Adel Taarabt ble av, for i går postet en Twitter-bruker et bilde av 22-åringen - sittende på et busstopp i nærheten av Craven Cottage, kort ut i andre omgang.

Kerry Smith (@kelstillcool) var blant QPR-supporterne som også hadde forlatt kampen tidlig i skam, og hun forteller om møtet med Taarabt:

- Det var bisarrt. Han sa litt. Han spurte hva stillingen var, akkurat da hørte vi enda en scoring gå inn, og da bare himlet han med øynene. De som passet på ham prøvde å stoppe ham fra å si så mye, og han ble skjøvet unna da flere folk kom ut av stadion, sier hun, ifølge Eurosport.

Råd til taxi
Shaun Derry ble også byttet ut i pausen, men han så resten av kampen fra benken.

Styremedlem Allan Klo i QPRs norske supporterklubb sier det blir spennende å se hva som blir etterspillet etter Adel Taarabts forsvinningsnummer.

- Jeg stusset litt over at det var han som ble tatt av, for han var ikke blant de svakeste. Det var overraskende at det taktiske sviktet sånn til de grader, sier Klo til Dagbladet, som ikke ble mindre overrasket da han så bildet av playmakeren via Twitter.

- Neil Warnock har egentlig gjort en veldig god jobb med ham, for han har vært merket av litt primadonnanykker tidligere. Det er også rart at han tar bussen, han har vel i det minste råd til en taxi, humrer Klo.

RETT TIL BUSSEN: Taarabt møtte supportere på et busstopp underveis i andre omgang, og dette bildet havnet fort på Twitter.Foto: Kerry Smith / @kelstillcool.
RETT TIL BUSSEN: Taarabt møtte supportere på et busstopp underveis i andre omgang, og dette bildet havnet fort på Twitter.Foto: Kerry Smith / @kelstillcool. Vis mer