FRAMTID I ENGLAND: QPR-manager Neil Warnock åpner for å låne ut Petter Vaagan Moen slik at nordmannen får spilt kamper i England.Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES
FRAMTID I ENGLAND: QPR-manager Neil Warnock åpner for å låne ut Petter Vaagan Moen slik at nordmannen får spilt kamper i England.Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATESVis mer

QPR vil låne ut Vaagan Moen

- Petter har vært uheldig, sier manager Neil Warnock.

Queens Park Rangers har fått henvendelser fra flere klubber, og manager Neil Warnock er villig til å la Petter Vaagan Moen forlate klubben.

Dette bekreftet Warnock overfor TV 2. Vaagan Moen skal visstnok være etterspurt i England, tross svært lite spilletid for QPR siden overgangen fra Brann i januar.

- Petter har egentlig vært uheldig, for han kunne tatt Alejandro Faurlins plass. Men han har aldri vært skadet, og han har vært fantastisk i min tid her, sa QPR-manageren til TV 2, og påpekte at han først og fremst ser nordmannen som en utfordrer til argentinske Faurlins plass som indreløper.

Den harde konkurransen i klubben har medført til at Vaagan Moen ikke engang ble inkludert på listen av navn som skal spille i Premier League for den nyrike londonklubben.

- Jeg følte at jeg ikke kunne ta ham ut for én posisjons skyld. Det var andre spillere som kan spille i tre ulike roller, la Warnock til.

QPR-sjefen fikk mer penger mellom finerene da den malaysiske forretningsmannen Tony Fernandes tok over eierskapet i klubben i sommer. En rekke profilerte midtbanenavn, deriblant Joey Barton, Shaun Wright-Phillips og Jason Puncheon ble hentet inn mot slutten av sommerens overgangsvindu. Det gjorde Vaagan Moens sjanser for spilletid enda mindre. Likevel gikk ingen overgang bort fra QPR i orden for nordmannen før vinduet stengte. Dermed er kun utlånsavtaler til lavere divisjoner aktuelt.

Ifølge Warnock er det fortsatt håp for en videre karriere i engelsk fotball for « Mjøsas Beckham».

- Jeg tror Petter vil kunne leve av å spille fotball i England. Det er allerede flere klubber som har forhørt seg om å låne ham. Vi vil ta en avgjørelse i løpet av de neste ukene slik at han får spilt kamper, sa Warnock.

(NTB)