Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Løperen viste god form i helga

Quarcoo løp under EM-kravet

Friidrettsprofilen Jonathan Quarcoo (21) viste form allerede i sesongens første 200 meter. Tiden 20,69 er under EM-kravet.

VISTE FORM: Jonathan Quarcoo løp inn på tiden 20,69 på 200 meter. Det er under EM-kravet. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
VISTE FORM: Jonathan Quarcoo løp inn på tiden 20,69 på 200 meter. Det er under EM-kravet. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

Quarcoo var på startstrek under Romerikslekene i helga og beviste at han har gjort en god treningsjobb gjennom vinteren.

Tiden 20,69 er Orion-løperens fjerde beste på distansen noen gang.

Quarcoo er også inne topp 20 i Europa denne sesongen.

Fort løp også Vidars Line Kloster under Romerikslekene. Hun stilte til start på den litt uvanlige distansen 300 meter hekk og hadde selskap i startfeltet av blant andre Amalie Iuel.

I sesongdebuten utendørs stormet Kloster inn til seier på tiden 38,97. Hun knuste dermed den norske bestenoteringen på distansen med nærmere to sekunder og slo Iuel med 38 hundredeler.

Tiden skal være den sjette raskeste i verden på distansen noen gang.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media